Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dan Negru marturiseste care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o vreodata

Adevărul Adevărul,
Dan Negru marturiseste care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o vreodata

Dan Negru este invitatul special al Oanei Turcu in cadrul editiei de Paste a emisiunii Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars, unde dezvaluie momente inedite din cariera sa, dar si din viata personala. continuă pe Adevărul

Dan Negru marturiseste care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o vreodata

Dan Negru este invitatul special al Oanei Turcu in cadrul editiei de Paste a emisiunii Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars, unde dezvaluie momente inedite din cariera sa, dar si din viata.

Dan Negru marturiseste care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o vreodata

Dan Negru este invitatul special al Oanei Turcu in cadrul editiei de Paste a emisiunii Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars, unde dezvaluie momente inedite din cariera sa, dar si din viata personala.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini.

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini argentiniene, care a ajuns acum la varsta de 66 de ani.

Ronaldo, zeificat: Cea mai frumoasa descriere despre omul care a incantat planeta fotbalului cu un gol magnific

Cristiano Ronaldo a castigat cinci Baloane de Aur, a mutat zeci de recorduri, a castigat un titlu european cu Portugalia, dar parca niciodata n-a fost atat de elogiat ca in ultimele 24 de ore.

VIDEO Simona Halep - cea mai frumoasa lovitura a lunii martie

Un punct castigat de Simona Halep in meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska din turul al treilea al Miami Open a fost ales de fani, pe site-ul WTA, lovitura lunii martie.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioada din viata sa: M-am speriat!

Mihaela Tatu a facut marturisiri despre cea mai grea perioada din viata sa, atunci cand s-a ingrasat extrem de mult. Eu intotdeauna m-am ingrasat din cauza problemelor de sanatate. Am facut ordine, o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )