Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Negru, mesaj dupa disparitia lui Leo Iorga: Esti neserios!

Antena3 Antena3,
Dan Negru, mesaj dupa disparitia lui Leo Iorga: Esti neserios!

Omul de televiziune Dan Negru a tinut sa transmita si el un mesaj, in stilul lui caracteristic, la disparitia artistului Leo Iorga. Alaturi de o fotografie cu ei doi, jurnalistul ii reproseaza ca a plecat. continuă pe Antena3

Dan Negru, revoltat dupa moartea lui Mihai Constantinescu: Generatia goldies a muzicii usoare nu duce lipsa de succes. Le-a fost luata influenta!

Dupa ce Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, prezentatorul Dan Negru 48 de ani) si-a exprimat revolta privind comentariile unei prezentatoare TV care a afirmat ca artistii din garda veche nu mai au succes.

Sa ne gandim din cand in cand la Leo Iorga. Reactiile colegilor de breasla: Doar a plecat, nu a murit! Nu poate muri un om care a daruit atat de mult

Colegii de breasla deplang disparitia cantaretului Leo Iorga, un simbol al rockului romanesc, care a murit la varsta de 54 de ani din cauza cancerului.

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa. Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman. El.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman, pentru Agerpres.

Prima reactie a sotiei lui Leo Iorga, dupa moartea solistului Compact: Am apucat sa-i aprind lumanarea!

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, dupa ce in ultimii ani de viata s-a luptat cu o boala cumplita, cancerul. Sfasiata de durere, sotia artistului a gasit puterea sa spuna cateva cuvinte despre ultimele clipe din viata lui. Sotia lui Leo Iorga a oferit prima reactie dupa .

A murit Leo Iorga. De ce boala suferea fostul membru al formatiei Compact

Leo Iorga a murit, sambata, la varsta de 54 de ani. Artistul s-a luptat in ultimii opt ani de viata cu o boala crunta, cancerul. Anuntul trist cu privire la trecerea in nefiinta a lui Leo Iorga a fost facut de colegul sau de trupa Adrian Ordean. Leo Iorga a murit, dupa ce in ultmii .

Cine este sotia lui Leo Iorga. Paula i-a fost alaturi in spital. Ma roaga sa mai traiasca!

Leo Iorga, fostul solist Compact a fost internat in spital in urma cu o saptamana, dupa ce fiul sau a chemat ambulanta acasa. Artistul duce o lupta grea cu cancerul de opt ani care i-a adus si sfarsitul. Sotia lui Leo Iorga este sfasiata de durere dupa moarte artistului caruia i-a stat alaturi pana in .

Ultimele imagini cu Leo Iorga in viata. S-a zbatut pana in ultima clipa pentru a trai

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact a murit, azi, 2 noiembrie dupa o lupta grea cu cancerul. Sotia regretatului artist, Paula, marturiseste ca acesta s-a luptat pana in ultima clipa pentru a trai. Iata ultimele imagini cu artistul inainte de a trece in nefiinta. Leo Iorga s-a zbatut pana in ultima clipa pentru a .

Leo Iorga a murit. Declaratia socanta facuta de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: Am crezut ca e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsa pentru ca am pacatuit mai demult

Leo Iorga a murit. Legenda rock Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo si Compact, a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce s-a luptat timp de opt ani cu cancerul. Leo Iorga a murit. in urma cu ceva ti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )