Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dan Negru: Razbunarea personala e solutia cand statul nu mai exista!

Adevărul Adevărul,
Dan Negru: Razbunarea personala e solutia cand statul nu mai exista!

Omul de televiziune timisorean Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj legat de drama de la Caracal. continuă pe Adevărul

Ce spune Dan Negru despre litoralul romanesc. Reactia prezentatorului este dura

Dan Negru critica dur conditiile oferite de litoralul romanesc. intr-o postare facuta, in online, prezentatorul a vorbit despre sumele exagerate care se cer pentru o singura noapte de cazare, la mare, dar si despre conditiile existente. Dan Negru critica dur conditiile de pe litoralul romanesc Revoltat de pretentiile exagerate de pe litoralul romanesc, Dan Negru .

INCENDIAR! Dan Negru da de pamant cu hotelerii de la MARE! Vedeta arata cu degetul PRETURILE si CONDITIILE: `Bagati-va litoralul in...`

Dan Negru este de-a dreptul revoltat de conditiile de cazare si de preturile imense de pe litoralul romanescu, astfel ca a rabufnit in mediul online, potrivit CanCan.

BOMBA la ANTENA 1! Dan Negru PARASESTE postul TV?! A primit o OFERTA care l-a lasat FARA CUVINTE!

Surpriza uriasa in televiziune! Dan Negru,pe punctul de a renunta la cariera de la Antena 1 pentru a prezenta nunti? LACRIMI AMARE iN MUZICA POPULARA! BIATA IRINA LOGHIN! S-A iNTAMPLAT DUPA.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )