Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dan trecea pe langa un tramvai din Bucuresti, cand a zarit ceva naucitor in fata sa in trafic. Doar in filme mai vezi asa ceva: S-a urcat pur si simplu pe ea! VIDEO

Antena3 Antena3,
Dan trecea pe langa un tramvai din Bucuresti, cand a zarit ceva naucitor in fata sa in trafic. Doar in filme mai vezi asa ceva: S-a urcat pur si simplu pe ea! VIDEO

Un bucurestean a avut parte de imagini ca-n filmele de actiune pe un bulevard din Bucuresti. Dan C. conducea in trafic, cand in fata sa doua masini au fost implicate intr-un accident bizar, din fericire,. continuă pe Antena3

Oamenii auzeau zgomote de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Era impotmolit in mijlocul noroiului si se lupta cu ultimele puteri sa ramana in viata (VIDEO)

Oamenii auzeau zgomote ciudate de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Cand l-au vazut in mijlocul namolului, nu au stat pe ganduri si au sunat la 112. Un.

Pe langa filmarile din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii

Dorian Popa a revenit pe platourile de filmare. Dupa ce fanii au fost intristati la finele serialului La la Band, dat fiind faptul ca era ultimul proiect actoricesc al solistului, Dorian a stat ceva timp pe bara, mai apoi le-a dat vestea ca s-a alaturat echipei de la Sacrificiul. Majoritatea credeau ca Popa si-a luat .

Elevii de la mai multe scoli din Bucuresti vor informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumului de droguri, iar parintii - referitor la simptomatologia manifestata la un consumator de substante interzise, printr-un program ce se va derula din.

Elevi de la scoli din Bucuresti, informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumulu.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Rivalul european al Uber, aplicatia de ride-hailing Bolt cunoscuta anterior ca Taxify) reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )