Libnet.ro
UNICEF

21:45

Elevi de la scoli din Bucuresti, informati privind problematica drogurilor

România Liberă România Liberă,
Elevi de la scoli din Bucuresti, informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumulu. continuă pe România Liberă

Piata Domenii din Bucuresti controlata de comisarii ANPC

In data de 10 septembrie 2019, comisari din cadrul CRPCR Bucuresti-Ilfov au efectuat un numar de 19 actiuni de control pentru verificarea respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor in Piata Domenii, din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Rivalul european al Uber, aplicatia de ride-hailing Bolt cunoscuta anterior ca Taxify) reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

Gara de Nord din Bucuresti intra in modernizare din octombrie. Lucrarile vor dura doi ani

Modernizarea Garii de Nord din Bucuresti va incepe la sfarsitul lunii octombrie si va dura doi ani, investitia fiind facuta cu fonduri europene, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan.

Noi cerinte din partea BNR privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului

In data de 9 septembrie 2019 a intrat in vigoare Regulamentul nr. 22019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, emis de catre Banca Nationala a Romaniei, care abroga vechiul regulament aplicabil, respectiv Regulamentul BNR nr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )