Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dan Tudorache, prezent la vot pentru alegerile locale din 2020: in urmatorii 4 ani cetatenii o vor duce mult mai bine, deci exista o continuitate

B1 B1,
Dan Tudorache, prezent la vot pentru alegerile locale din 2020: in urmatorii 4 ani cetatenii o vor duce mult mai bine, deci exista o continuitate

Dan Tudorache, actualul primar al Sectorului 1 a votat la primele ore ale diminetii. Edilul a declarat ca s-a prezentat la urne cu gandul ca bucurestenii ce locuiesc in Sectorul 1 se vor bucura de un viitor mult ma. continuă pe B1

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Buletinele de vot pentru alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

Alegerile locale din 2020 au loc in cursul zilei de 27 septembrie, ele fiind initial programate pentru luna iunie a acestui an. in contextul pandemiei de COVID-19, alegerea primarilor si consilierilor locali si.

Institutia Prefectului Bihor a finalizat pregatirile pentru alegerile locale

Institutia Prefectului Bihor a finalizat sambata pregatirile pentru alegerile locale, fiind distribuite stampilele de vot, stampilele de control, buletinele de vot, precum si materialele sanitare preventive, scrie Agerrpes.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

Coada in fata sectiilor de votare la alegerile locale din 2020. in Tunari oamenii au venit de la ora 6.30 (GALERIE FOTO)

Cozile si aglomeratia nu au intarziat sa se formeze la alegerile locale din 2020. in Tunari alegatorii au sosit in fata sectiilor de vot inca de la ora 6. 30, iar un alt incident a avut loc si la Mehedinti,.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput, vineri fiind ultima zi de campanie electorala pentru candidatii inscrisi in cursa pentru primarii si consiliile judetene si locale. Desfasurata in conditii fara precedent din cauza pandemiei de coronavirus, campania se incheie sambata, la ora 7,00. De altfel, batalia la sfarsitul careia vom afla cine va conduce administratiile locale a fost amanata luni de zile din cauza pandemiei. La fel ca la scrutinul din urma cu patru ani, alegerile au loc intr-un singur tur, iar procesul electoral ar putea fi ingreunat ca urmare a masurilor de protectie sanitara din sectiile de votare.

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )