Libnet.ro
UNICEF

09:16

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus. continuă pe România Liberă

VIDEO Oficialii MAI anunta masuri speciale pentru ziua alegerilor. Avertisment pentru cei care si-au schimbat resedinta in scop electoral

Oficialii Ministerului Afacerilor Interne au anuntat, sambata dupa amiaza, ca institutia a luat masuri speciale pentru desfasurarea fara incidente a scrutinului de duminica. Ministrul de resort a declarat ca in toata tara au fost identificate zone speciale de interventie unde exista un potential mai ridicat de producere a unor incidente, iar la nivelul fiecarui judet vor functiona, in ziua scrutinului, grupe operative.

Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput, vineri fiind ultima zi de campanie electorala pentru candidatii inscrisi in cursa pentru primarii si consiliile judetene si locale. Desfasurata in conditii fara precedent din cauza pandemiei de coronavirus, campania se incheie sambata, la ora 7,00. De altfel, batalia la sfarsitul careia vom afla cine va conduce administratiile locale a fost amanata luni de zile din cauza pandemiei. La fel ca la scrutinul din urma cu patru ani, alegerile au loc intr-un singur tur, iar procesul electoral ar putea fi ingreunat ca urmare a masurilor de protectie sanitara din sectiile de votare.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

Institutia Prefectului Bihor a finalizat pregatirile pentru alegerile locale

Institutia Prefectului Bihor a finalizat sambata pregatirile pentru alegerile locale, fiind distribuite stampilele de vot, stampilele de control, buletinele de vot, precum si materialele sanitare preventive, scrie Agerrpes.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Marcel Ciolacu anunta ca scolile se vor inchide dupa alegerile locale: Doamna ministru a dat ordin

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Ramnicu Sarat, in cadrul unei vizite electorale pe care o face in judetul Buzau, ca scolile vor fi inchise dupa alegerile locale si elevii vor face orele online.

Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Alianta intre PNL si USR va exploda imediat dupa alegerile locale, sustin surse din cele doua partide.

Ciolacu despre marirea pensiilor: Am stricat pusculita PNL pentru alegerile locale si generale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, prin impunerea maririi pensiilor, PSD a stricat puscul.

Robert Negoita: Chiar daca exista aceasta teama de acesta pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 3, din partea PartiduluiAliantaPro Bucuresti 2020, a comentat sondajul realizat de Novel Reserch, care il plaseaza in.

15 observatori internationali si 15 jurnalisti straini, acreditati de AEP pentru alegerile locale

In vederea observarii alegerilor locale, Autoritatea Electorala Permanenta a eliberat 84 de acredita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )