Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dana, asistenta romanca din Italia, care lucreaza in ture epuizante in epicentrul focarului de coronavirus. Nu a mai ajuns acasa de o saptamana

Antena3 Antena3,
Dana, asistenta romanca din Italia, care lucreaza in ture epuizante in epicentrul focarului de coronavirus. Nu a mai ajuns acasa de o saptamana

Dana, o asistenta romanca din Codogno, a ajuns in atentia presei din Peninsula dupa ce o ziarista de laCorriere della Seraa aflat ca de pe 20 februarie data declansarii epidemiei de coronavirus) romanca si doi colegi ai sai au ramas la spital, in lipsa personalului medical care sa ii schimbe din tura. continuă pe Antena3

Trei asistenti, printre care si o romanca, lucreaza in ture extenuante la spitalul din Codogno, dupa ce colegii lor si-au luat concediu medical sau sunt in carantina

Dana, o asistenta romanca din Codogno, a ajuns in atentia presei din Peninsula dupa ce o ziarista de la Corriere della Sera a aflat ca de pe 20 februarie data declansarii epidemiei de coronavirus) romanca si doi colegi ai sai au ramas la spital, in lipsa personalului medical care sa ii schimbe din tura. Cei trei lucreaza in ture extenuante la sectia de Medicina interna, acolo unde a fost internat pacientul 1 din Italia, inainte sa fie diagnosticat cu Covid-19. in timpul internarii, barbatul a transmis virusul la cadre medicale si la alti pacienti cu care a intrat in contact. Practic, din acea sectie, in inima zonei rosii din Lombardia a pornit un lung lant de infectii.

Surse: O romanca din Gorj, iubita italianului infectat cu coronavirus, ar fi fost testata pozitiv

Au aparut noi informatii in cazului italianului care a fost depistat pozitiv cu coronavirus de autoritatile din Italia dupa ce a fost in Romania.

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Ce a patit Marius, un roman care s-a autoizolat cu sotia dupa ce a venit din Italia. Pana la aceasta ora, 121 convorbiri avute

Care este poveste lui Marius? Un tanar roman care s-a izolat in casa cu sotia sa. Cei doi au venit din Italia dupa o scurta vacanta. Tanarul a avut pana acum circa 121 de convorbiri cu autoritatiile, sustine el. Cum decurge perioada lui de carantina? Ce a patit Marius, un roman care s-a autoizolat cu .

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

Laurette s-a intors din Italia, speriata de coronavirus. Vedeta a intampinat mai multe probleme pe aeroportul din Italia, dar si pe cel din Bucuresti. Momentul in care femeia s-a panicat, a fost atunci cand a.

LUDOVIC ORBAN: Politia de Frontiera sa ceara actele celor care vin cu masinile personale din Italia

Premierul Ludovic Orban a cerut, astazi, ca politistii de frontiera sa ceara actele celor care intra in tara cu masinile personale pentru a identifica daca acestia vin din zonele unde este focar de coronavirus, precizand ca este complicat sa pui in izolare niste oameni care vin din alte zone. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca, in ultimele 24 de ore peste 3. 200 de cetateni din Italia au intrat in Romania.

Financial report: Coronavirusul si munca de acasa. A fost confirmat primul caz in Grecia. Cat va mai dura epidemia din Italia?

Financial Times: Coronavirusul si munca de acasa. Blocajele aduse de coronavirusul din China fac un studiu de caz fascinant asupra muncii la distanta la scara globala * Seful comertului din UE crede ca este pe cale sa ajunga la un mini-acord cu SUA * Kathimerini: A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia. Este vorba despre o femeie de 38 de ani care a calatorit in nordul Italiei si care nu are alte probleme de sanatate. * Il Giornale: Cat va mai dura epidemia de coronavirus din Italia?.

El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. El este pacientul zero din Italia De la declansarea crizei autoritatile italiene au incercat sa depisteze pacientul zero, prin mijloacele specifice, atat cele medicale, .

Niciun sportiv roman venit din Italia nu se afla in carantina

Sportivii romani care s-au intors din Italia nu vor fi plasati in carantina, acestia avand parte de control amanuntit la aeroport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )