Libnet.ro
UNICEF

07:30

Niciun sportiv roman venit din Italia nu se afla in carantina

Antena3 Antena3,
Niciun sportiv roman venit din Italia nu se afla in carantina

Sportivii romani care s-au intors din Italia nu vor fi plasati in carantina, acestia avand parte de control amanuntit la aeroport. continuă pe Antena3

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Patru romani care au venit din Italia sunt in carantina la domiciliu

Patru constanteni care s-au intors din Italia au intrat in carantina la domiciliu. Primaria Constanta a constituit luni dimineata grupul de lucru ce va coordona masurile luate pentru prevenirea imbolnavirii cu noul coronavirus.

Jurnalist antors recent din Italia pe Otopeni: Carantina de pe Otopeni, o bataie de joc e153;i o minciuna ordinara

Jurnalistul romacentn Dan Bucura, antors zilele trecute din Italia, a criticat masurile de verificare luate de catre autoritatile romacentne pe aeroportul Otopeni cu privire la pericolul de raspacentndire a coronavirusului, avacentnd an vedere ca acesta venea din cea.

MAE, privind cazurile de coronavirus din Italia: Niciun roman nu se afla printre cei infectati

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca autoritatile italiene au luat masuri pentru prevenirea raspandiriicoronavirusului, dupa ce au fost confirmate noi cazuri de infectie. Cele mai multe cazuri din Italia sunt in Lombardia si Venetro.

Sofer roman de TIR, dat afara din casa de sotie, in carantina la spitalul din Focsani, dupa ce s-a intors din Italia

Un sofer roman de TIR, recent intors dintr-o cursa din Italia, a fost data afara din casa de sotie si trimis la spital, de teama unei posibile infectii cu coronavirus. Barbatul s-a prezentat la spitalul din Adjud, iar ulterior a fost transferat la Focsani.

Alerta din cauza coronavirusului: Autoritatile cauta toti pasagerii microbuzului cu care s-a intors din Italia femeia din Buzau (VIDEO)

Dupa ce o femeie din Buzau a alertat autoritatile ca a intrat in contact cu o persoana care ulterior a fost diagnosticata cu coronavirus in Italia, politia deschide o ancheta pentru a gasi ceilalti.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

O familie venita din Italia, dintr-o zona apropiata focarelor de coronavirus, bagata in carantina de medicii din Caransebes

O familie din localitatea Maciova, judetul Caras-Severin, a ajuns la Spitalul de Urgenta din Caransebes, cu copilul in varsta de trei ani, veniti din Italia dintr-o zona apropiata focarelor de coronavirus.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )