Libnet.ro
UNICEF

23:00

El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Playtech Playtech,
El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. El este pacientul zero din Italia De la declansarea crizei autoritatile italiene au incercat sa depisteze pacientul zero, prin mijloacele specifice, atat cele medicale, . continuă pe Playtech

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Mobilizare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce o femeie a anuntat ca fiicele sale vin cu o aeronava din Italia

Autoritatile s-au mobilizat si au facut verificari, duminica, in urma aterizarii cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timisoara dupa ce o femeie a alertat autoritatile, ca fiicele sale se afla intr-o aeronava si vin din zona afectata de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit si alti aproape 100 sunt infectati.

Autoritatile din Italia au identificat pacientul zero, de la care a plecat epidemia de coronavirus

Autoritatile italiene au anuntat ca l-au identificat pe pacientul zero al epidemiei de coronavirus din peninsula.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Romacentnii pe Facebook, catre diaspora din Italia: NU va antoarcee155;i an e155;ara! Gacentndie155;i-va ca avee155;i rude an Romacentnia!

Explozia cazurilor de infece155;ie cu noul coronavirus din Italia , acolo unde traiee153;te cea mai mare comunitate de romacentni din strainatate, a stacentrnit un val de reace155;ii pe Facebook ce variaza de la teorii ale conspirae155;iei, la oameni care le cer romacentnilor sa.

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia.

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Marturie infioratoare a unei romance din Italia: Este un delir. Au incercuit orasul. Nimeni nu intra, nimeni nu iese

Panica s-a instalat in orasele din Italia, in urma epidemiei de coronavirus. Prinsi in valtoarea faptelor sunt si romanii, care au parasit tara pentru o viata mai buna.

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Ce a patit Marius, un roman care s-a autoizolat cu sotia dupa ce a venit din Italia. Pana la aceasta ora, 121 convorbiri avute

Care este poveste lui Marius? Un tanar roman care s-a izolat in casa cu sotia sa. Cei doi au venit din Italia dupa o scurta vacanta. Tanarul a avut pana acum circa 121 de convorbiri cu autoritatiile, sustine el. Cum decurge perioada lui de carantina? Ce a patit Marius, un roman care s-a autoizolat cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )