Libnet.ro
UNICEF

17:45

Economia zonei euro, pe cale sa creasca in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia zonei euro, pe cale sa creasca in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu

Economia zonei euro este pe cale sa creasca in acest an in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu, cu o previziune de crestere a PIB-ului real de 2,2 %, fapt care depaseste substantial previziunile de primavara 1,7%), informeaza Executivul european, prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Revolutia PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana, la cel mai mare nivel din august 2012

Revolutia fiscala a PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana a ajuns la cel mai mare nivel din luna august 2012. Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, joi, un euro la 4. 6279 de.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare exacavata fiind de 2. 9 milioane de.

Cel mai mare angajator din Romania, prima companie care anunta ca va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

Cel mai mare angajator din Romania va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

Transgaz avertizeaza! Avem cel mai mic stoc de gaze din ultimii 5 ani. Vom importa si mai multe gaze la iarna

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, a declarat, joi, in Comisia parlamentara de ancheta a activitatii ANRE, ca stocul pentru iarna 2017-2018 este cel mai mic din ultimii cinci ani, in conditiile in care consumul de gaze a crescut, afirmand ca vom importa o cantitate mai mare gaze.

Utile: Substante din alimente care ar trebui interzise; 6 sfaturi pentru o viata sanatoasa de la cel mai longeviv medic japonez: ce consuma dimineata pentru pastrarea greutatii; 10 alimente de evitat pe stomacul gol

Alimentele si plantele care combat insomnia. Tulburarile de somn continua sa reprezinte o problema pentru omul modern. Acestea apar fie sub forma episoadelor de insomnie, intarzierea instalarii somnului sau intreruperea ciclului normal de somn. In general, o dieta echilibrata poate aduce organismului acei nutrienti care combat insomnia. Printre acestia se numara substantele bogate in melatonina, triptofan, magneziu. 6 sfaturi pentru o viata sanatoasa de la cel mai longeviv medic japonez: ce consuma dimineata pentru pastrarea greutatii. Dr. Shigeaki Hinohara, expert in longevitate, a lasat in urma cele mai importante reguli care l-au ajutat sa traiasca 105 ani.

Cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria Romaniei a fost semnat

Guvernul PSD-ALDE va ramane in istorie nu pentru tensiunile politice fara precedent si rasturnarea propriului cabinet prin motiune de cenzura. Ci si prin cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria.

Au lansat cel mai puternic M3 din istoria brand-ului. Noul CS are 460 de cai si face suta in 3.9 secunde

BMW a lansat cu putin timp in urma noul M3 CS. Cel mai puternic M3 din istoria brand-ului din Munchen beneficiaza de 460 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3. 9 secunde.

Terzo Millenio, cel mai nou si impresionant concept de masina electrica de la Lamborghini

Terzo Millenio, numita si mileniul trei, din pricina tehnologiei avansate integrate in compozitia ei, este cel mai nou concept de masina electrica de la Lamborghini, creata in colaborare cu Massachusetts Institute of Technology MIT), scrie Engadget. Cea mai impresionanta caracteristica este capacitatea de stocare a energiei folosind superconductori.

iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodata pe un smartphone

IPhone X este primul smartphone Apple cu un ecran OLED, dar se pare ca a fost calibrat atat de bine, incat a iesit ca fiind cel mai bun in teste. Apple s-a ambitionat timp de aproape un deceniu sa lanseze doar telefoane si tablete cu ecrane de tip LCD. Multi pasionati de tehnologie au criticat [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )