Libnet.ro
UNICEF

07:30

DANCA, DESPRE ANALIZA PNL ASUPRA OUG 114: Concluziile sunt devastatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCA, DESPRE ANALIZA PNL ASUPRA OUG 114: Concluziile sunt devastatoare

Partidul National Liberal a facut o analiza cu efectele Ordonantei 114 pentru viata noastra de fiecare zi si concluziile sunt devastatoare, afirma purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionel Danca. continuă pe Ziarul Bursa

Danca, despre OUG 114: Va scumpi tot. Banii din Pilonul II se vor face sursa de venit la stat pentru infractorii Dragnea si Valcov

Partidul National Liberal a facut o analiza cu efectele Ordonantei 114 pentru viata noastra de fiecare zi si concluziile sunt devastatoare, afirma purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionel Danca, precizand, intre altele, ca facturile la energie pentru consumatorii non-casnici vor creste cu aproape 50%, iar ratele la credite vor exploda in perioada urmatoare.

PNL critica dur TAXA PE LACOMIE. Orban: OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban atrage atentia ca efectele OUG 114 sunt catastrofale. Multe banci ar putea pleca din Romania ca urmare a implementarii Ordonantei de Urgenta 114 Taxa pe lacomie),.

Orban: OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica si le-a transmis parlamentarilor ca au obligatia morala sa voteze impotriva acestui act normativ.

Scurt inventar al masurilor Guvernului cu impact major n economie. Gabriel Biris, despre OUG 114: Vad un singur cstigator: rusii!

Incerc sa schitez un raspuns personal cu privire la care este ratiunea din spatele acestei cavalcade de modificari venite odata cu OUG 114. Care OUG a blocat exploatarea gazului din Marea Neagra, a lovit exploatarea gazului onshore. A lovit tot lantul de energie electrica. A lovit sistemul bancar. A lovit Pilonul II. A lovit telecomul. A blocat sectoarele si le-a destabilizat economic. Vedem ca in conditiile in care ai nevoie de investitii in energie electrica, tu vii cu o taxa de 2% pe cifra de afaceri despre care ANRE mai spune ca se aplica si pe anul trecut. Vad un elan distructiv de pe urma caruia nu vad decat un singur castigator: rusii, a spus consultantul fiscal Gabriel Biris, la o conferinta organizata vineri de Finmedia.

BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Piata de energie putea fi reglata prin imbunatatirea legii, nu prin OUG 114

Piata de energie ar fi putut fi reglata prin imbunatatirea reglementarilor, fara sa fi fost necesare masurile prevazute in OUG 114/2018, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intr-o conferinta pe teme energetice, potrivit Agerpres.

Danca (PNL), despre OUG 114: Scumpeste tot, fura ce li se cuvine pensionarilor si desfiinteaza practic Pilonul II de pensii

PNL a facut o analiza asupra efectelor Ordonantei 114, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei, iar concluziile sunt devastatoare, anunta Ionel Danca, purtatorul de cuvant al partidului. Nu stiu voi,.

Mesaj dur al sefului Telekom Romnia, despre efectele OUG 114: Suntem fortati sa stopam orice potentiale achizitii si am putea sa nu participam la licitatia 5G

Grupul Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote), la care statul este actionar minoritar, va stopa toate potentialele achizitii din cauza prevederilor discriminatorii ale Ordonantei 114/2018, a spus vineri Miroslav Majoros, seful grupului. Avem venituri de zeci de milioane de euro din servicii non-telecom, carora li se va aplica aceasta taxa. Vrei sa Cumperi un iPhone de la noi? Noi vom suporta costul taxei de 3%, in timp ce alte firme nu. Orice vanzare de cladiri va fi la fel taxata, ceea ce este profund discriminatoriu. Stopam orice potentiale achizitii. , a spus acesta. Vezi in articol ce spune seful Telekom Romania despre provocarile licitatiei 5G.

INAUGURAREA ANULUI BURSIER 2019 / RAMONA BRUYNSEELS, CONSILIER DE STAT AL PREMIERULUI: Este nevoie de flexibilizarea unor prevederi din OUG 114

Prin infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se doreste implicit si cresterea lichiditatii pietei de capital, ca urmare a listarii la BVB a companiilor din portofoliul Fondului, a spus Ramona Bruynseels Este nevoie de o flexibilizare a anumitor prevederi din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 114/2018, a declarat marti seara Ramona Bruynseels, consilier de stat al prim ministrului pentru mediul de afaceri, care a sustinut un discurs in numele Guvernului la evenimentul ce a marcat inaugurarea anului bursier 2019, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Basescu, despre liderii PNL si USR: Au afisat un ranjet de slugarnicie fata de o formatiune ce s-a transformat in trambita a revizionismului

Senatorul PMPTraian Basescui-a criticat duminica pe liderii PNL si USR care nu au reactionat la declaratiile facute de liderii UDMR cu privire la autonomie. Zambetele afisate de Turcan si Barna la congresul UDMR sunt doar un ranjet de neputinta si slugarnicie fata de UDMR, a scris Basescu pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )