Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dancila aproba proiectul rectificarii bugetare fara avizul CSAT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila aproba proiectul rectificarii bugetare fara avizul CSAT

Premierul Viorica Dancila a ignorat invitatia la dialog a presedintelui Klaus Iohannis si a supus spre aprobare in sedinta de guvern proiectul rectificarii bugetare fara avizul CSAT, seful statului exprimandu-si ingrijorarea in legatura cu situatia creata, care evidentiaza un precedent periculos, prin depasirea unor linii de predictibilitate in raporturile institutionale, asa cum sunt ele stabilite in arhitectura statului, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei se situeaza n afara cadrului legal n vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale.

Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei / Solicit public Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Iohannis cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu OUG privind rectificarea.

Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare de catre Guvern, fara avizul CSAT

Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare de catre Guvern fara avizul CSAT, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Administratiei prezidentiale. Seful statului subliniaza ca este inadmisibila aceasta abordare a Executivului, in conditiile in care avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale.

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatul Poporului sa sesizeze CCR!

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

Bomba serii la Antena 3. Bugetul, aprobat fara avizul CSAT

Guvernul ar putea adopta, miercuri, bugetul de stat si rectificarea bugetara fara avizul CSAT. Stire in curs de actualizare .

Bugetul, aprobat fara avizul CSAT

Guvernul ar putea adopta, miercuri, bugetul de stat si rectificarea bugetara fara avizul CSAT. Stire in curs de actualizare .

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara FARA avizul CSAT. Teodorovici: Voi merge eu la Cotroceni, alaturi de Tudorel Toader

Guvernul PSD-ALDE a aprobat prima rectificare bugetara din acest an, fara a avea avizul CSAT. La baza rectificarii, ministerul de Finante a luat in calcul o crestere economica de 5,5% si a estimat.

Membru CSM: Teoretic, bugetul poate trece fara avizul CSAT

Victor Alistar a afirmat, marti, la Punctul de intalnire, ca, teoretic, bugetul ar putea sa treaca miercuri fara avizul consultativ al CSAT. Citeste si: Bomba serii la Antena 3. Bugetul, aprobat fara.

Mihai Fifor: intarzierea rectificarii bugetare, in lipsa avizului CSAT, provoaca pagube majore Romaniei. Presedintele blocheaza functionarea economiei si aceasta tara

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, spune ca intarzierea rectificarii bugetare, in lipsa avizului Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), provoaca pagube majore Romaniei, el sustinand ca guvernarea PSD-ALDE se desfasoara sub un asediu continuu de un an si opt luni, iar presedintele Klaus Iohannis blocheaza functionarea economiei si aceasta tara.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, fara avizul CSAT

Executivul a aprobat, in sedinta de miercuri a Guvernului, prima rectificare bugetara pe anul 2018, fara avizul CSAT. Surse guvernamentale au precizat pentru Mediafax ca decizia Guvernului s-a bazat pe un punct de vedere de la Ministerul Justitiei care prevede ca Executivul poate adopta rectificarea bugetara fara aviz de la CSAT, baza legala pentru acest punct de vedere fiind o decizie a CCR din 2015 potrivit careia este obligatorie solicitarea unui aviz de la CSAT, nu si primirea avizului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )