Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dancila ii cere lui Iohannis sa convoace de urgenta CSAT luni, nu marti cum era programat

Hotnews Hotnews,
 Dancila ii cere lui Iohannis sa convoace de urgenta CSAT luni, nu marti cum era programat

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa convoace CSAT de urgenta, luni, si nu marti cum era programat. Premierul a precizat ca duminica seara ministrul de Interne Nicolae Moga urmeaza sa prezinte raportul detaliat al celor intamplate in cazul din Caracal. continuă pe Hotnews

Dancila ii cere lui Iohannis sa convoace de urgenta CSAT

Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa convoace CSAT de urgenta, luni, si nu mart.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Un sindicat din Politie ii cere presedintelui Iohannis convocarea CSAT, dupa crima din Caracal: Ce se intampla in Politia Romana este un atentat la siguranta nationala

Sindicatul politistilor Europol ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a analiza situatia din Politia Romana, unde sefii nu fac nimic altceva decat sa execute ordinul primit de la partid si s-a ajuns chiar la momentul in care siguranta nationala este pusa in pericol.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

Premierul Dancila cere ancheta urgenta in cazul fetei ucise la Caracal

Premierul Dancila a spus ca a cerut ancheta urgenta in cazul adolescentei ucise in Caracal. Ceea ce e foarte trist e ca dincolo de cei care vor plati si de masurile stricte pe care le vom lua, acea.

Premierul Dancila, despre rectificarea bugetara: Asteptam avizul CSAT

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila. Lucram la rectificarea bugetara, domnul ministru Teodorovici.

Viorica Dancila cere amanarea congresului PSD de pe 3 august

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le cere colegilor amanarea congresului PSD ce urma sa aiba loc sambata viitoare in urma tragediei de la Caracal, informeaza Antena 3. Dragi colegi, in aceste zile, un .

Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Bud.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )