Libnet.ro
UNICEF

09:15

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila in aceasta seara vom vedea primele rezultate oficiale ale anchetei aflate in curs la Caracal, Ministrul Nicolae Moga urmand sa prezinte un raport detaliat al celor.

Dancila ii cere lui Iohannis sa convoace de urgenta CSAT luni, nu marti cum era programat

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa convoace CSAT de urgenta, luni, si nu marti cum era programat. Premierul a precizat ca duminica seara ministrul de Interne Nicolae Moga urmeaza sa prezinte raportul detaliat al celor intamplate in cazul din Caracal.

Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila in aceasta seara vom vedea primele rezultate oficiale ale anchetei aflate in curs la Caracal, Ministrul Nicolae Moga urmand sa prezinte un raport detaliat al celor.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti, 30 iulie, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Sedinta este programata la ora 13.

Sedinta CSAT, convocata de Klaus Iohannis pentru ziua de marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat sedinta CSAT pentru ziua de marti. inca nu se stie exact la ce ora se vor reuni, dar se stie ca CSAT trebuie sa dea un aviz pentru rectificarea bugetara.

Dancila: Fac apel la presedintele Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT privind STS

Premierul Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) de marti, privind responsabilitatea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul fetei din judetul Olt care a fost ucisa.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

Viorica Dancila, anunt important despre RECTIFICAREA BUGETARA: Se asteapta avizul CSAT (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata. Lucram la rectificarea bugetara, domnul ministru Teodorovici va da toate.

VIORICA DANCILA: Lucram la rectificarea bugetara

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )