Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila a cerut SRI, de urgenta, un raport despre violentele din Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 Dancila a cerut SRI, de urgenta, un raport despre violentele din Piata Victoriei

Premierul Viorica Dancila a cerut SRI, de urgenta, un raport complet in regim de urgenta, referitor la persoanele care au pregatit si provocat violentele, precum si la modul in care au actionat institutiile statului, potrivit unui comunicat la Guvernului. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila a cerut SRI, de urgenta, un raport privind persoanele care au pregatit si provocat violentele din Piata Victoriei, anunta Guvernul

Premierul Viorica Dancila - aflata in concediu - a solicitat, in regim de urgenta, Serviciului Roman de Informatii un raport complet referitor la persoanele care au pregatit si provocat violentele, precum si la modul in care au actionat institutiile statului roman cu atributii in furnizarea de date si informatii cu privire la intentiile de deturnare a actiunilor publice de protest, a anuntat Guvernul.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Ministrul de Externe, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt inacceptabile in anul Centenarului

Violentele la un miting pasnic, democratic sunt inacceptabile, sustine ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, care isi doreste ca, in anul Centenarului, tensiunile din societatea romaneasca sa nu.

Viorica Dancila cere SRI un raport de urgenta dupa violentele din Piata Victoriei: `Au fost provocate gradual de catre grupuri de persoane bine organizate, care au atacat fortele de ordine`

Premierul Vicorica Dancila a cerut sambata dimineata Serviciului Roman de Informatii, in regim de urgenta, un raport, cu privire la persoanele care au pregatit si provocat violentele de la protestul de.

Un roman din US Army, despre violentele din Piata Victoriei: Jandarmii au actionat mai mult decat decent

Un membru al US Army, Mihai Jurcau, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, protestul de vineri din Piata Victoriei, analizand, din punctul de vedere al unui expert, interventia jandarmilor. Stau departe de.

Kelemen Hunor, despre violentele din Piata Victoriei: Presedintele Romaniei sa intermedieze situatia tensionata

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ii cere lui Klaus Iohannis sa isi asume rolul constitutional si sa intermedieze situatia tensionata existenta intre diferite grupuri ale societatii. Ce s-a intamplat.

Ministrul pentru Diaspora, despre violentele de la miting: Fac un apel la romanii de pretutindeni

Natalia Intotero, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni a avut o prima reactie dupa violentele din Piata Victoriei de vineri seara. Am asistat cu profunda tristete la evenimentele violente care au avut.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Pe cuvant, cu Ana Iorga: Despre cratima din formele verbale

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre cratima din formele verbale la diverse moduri si timpuri, pentru a separa verbul de un pronume. Acum toata lumea cred ca stie ca trebuie sa scriem cu cratim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )