Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

România Liberă România Liberă,
Ponta: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de c. continuă pe România Liberă

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Dancila, daca motiunea va trece: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele

Premierul Viorica Dancila a declarat joi seara ca in cazul in care motiunea de cenzura la adresa Guv.

DANCILA, DACA MOTIUNEA VA TRECE: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare.

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Motiunea de cenzura va trece, sefi din PSD si-au dat seama ca Dancila ingroapa partidul. Ce urmeaza dupa?

Toate semnalele conduc spre ideea ca motiunea de cenzura va trece, inclusiv cu ajutorul unor parlamentari PSD. Sefi de frunte ai PSD, printre ei Paul Stanescu, Marian Oprisan si Gabriela Firea, si-au dat seama ca Viorica Dancila nu are resursele necesare conducerii PSD. Am asistat la un lung sir de gafe politice, care o descalifica pe Viorica Dancila pentru functia pe care o ocupa.

Ponta: Joi seara, dupa trecerea motiunii, voi face o propunere PSD-ului sa facem un Guvern fara Dancila. Va fi un premier acceptat de PSD si Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca joi seara, dupa trecerea motiunii, ii va cauta pe fostii colegi din PSD pentru a discuta despre formarea unui Guvern compus din PSD-isti si oameni din partidul pe care il conduce, in aceasta structura lipsind nume ca Mihai Fifor si Viorica Dancila.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )