Libnet.ro
UNICEF

11:30

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de c.

Ponta, dupa ce Dancila a anuntat rectificarea bugetara pentru vineri: Si daca trece motiunea joi? Lasi institutiile fara bani, ca sa tii spaga pentru parlamentari?

Victor Ponta a declarat ca Viorica Dancila va da dovada de iresponsabilitate daca va face rectificarea bugetara vineri, adica dupa votul pe motiunea de cenzura, si nu miercuri. Liderul Pro Romania a precizat.

Ponta: Joi seara, dupa trecerea motiunii, voi face o propunere PSD-ului sa facem un Guvern fara Dancila. Va fi un premier acceptat de PSD si Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca joi seara, dupa trecerea motiunii, ii va cauta pe fostii colegi din PSD pentru a discuta despre formarea unui Guvern compus din PSD-isti si oameni din partidul pe care il conduce, in aceasta structura lipsind nume ca Mihai Fifor si Viorica Dancila.

Dancila, daca motiunea va trece: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele

Premierul Viorica Dancila a declarat joi seara ca in cazul in care motiunea de cenzura la adresa Guv.

DANCILA, DACA MOTIUNEA VA TRECE: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in.

Mihai Fifor, critici la adresa lui Victor Ponta: in 2015 era doar o poza pusa in geam. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe liderul PRO Romania,Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Mihi Fifor il critica in termeni duri pe fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )