Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dancila: Daca presedintele Casei Asigurarilor de Sanatate nu isi da demisia, maine il voi demite

Adevărul Adevărul,
Dancila: Daca presedintele Casei Asigurarilor de Sanatate nu isi da demisia, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca a trimis corpul de control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pentru a verifica situatia, iar daca presedintele Razvan Vulcanescu nu demisioneaza, in cursul zilei de marti il va demite. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca il va demite pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia, scrie Agerpres.

Premierul Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi va prezenta maine demisia, il demit

Premierul Viorica Dancila a anuntat la Sinteza Zilei, urmeaza ca marti, 23 iulie, sa-l demita pepresedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, in cazul in care.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

Reactia lui Dancila dupa ce Macron i-a spus lui Iohannis ca o sustine pe Kovesi: As intreba daca presedintele Romaniei ar sustine o alta persoana, care are aceleasi probleme

Viorica Dancila nu isi schimba pozitia nici dupa ce Laura Codruta Kovesi a ramas practic singura in cursa pentru sefia Parchetului European. Cata vreme are probleme, trebuie sa si le lamureasca, spune ea, intrebata despre anuntul lui Emmanuel Macron ca o va sustine pe romanca.

Dancila: Daca Firea isi va anunta candidatura, va fi o discutie in CEx

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca in cazul in care primarul general Gabriela .

Firea o ironizeaza pe Dancila: Daca indica un ghiseu unde sa depunem candidatura, voi face inscrierea

Gabriela Firea o ironizeaza pe Viorica Dancila si spune ca, daca i se va indica un ghiseu unic unde sa isi depuna oficial candidatura pentru prezidentiale, va face acest lucru. Initial, premierul a subliniat ca primarul general nu si-a anuntat inscrierea in cursa, relateaza Mediafax.

Dancila: Daca langa Antipa e locatia buna, acolo vom infiinta Muzeul Holocaustului

Premierul Viorica Dancila sustine ca locul identificat pentru Muzeul Holocaustului este langa Muzeul Antipa, iar, daca se va dovedi ca acesta este cel mai potrivit, acolo se va construi. Declaratia sa vine in contextul in care mai multe personalitati ale societatii civile si Academia Romana au cerut Guvernului sa renunte la intentia construirii Muzeului Holocaustului in curte la Antipa. Ministerul Culturii confirma ca Muzeul Holocaustului ar trebui sa fie in curte la Antipa: Va fi creat un complex muzealAcademia Romana, despre propunerea construirii Muzeului Holocaustului in parcul Muzeului Antipa: Complet inadecvata si paguboasaZeci de personalitati ii scriu premierului: Orice discutie privind instrainarea unei parti din parcul de la Antipa, complet neavenita.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3449 seconds )