Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi da demisia, il voi demite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca il va demite pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic .

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila cere demisia directorului si purtatorului de cuvant de la CNAS

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii Sorina Pintea demisia presedintelui CNAS Razvan Teohari Vulcanescu si purtatorului de cuvant al institutiei Daniel Osmanovici in urma declaratiilor facute de cel din urma in care a spus ca oamenii mor si cu un sistem, si fara un sistem.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila ii cere Sorinei Pintea sa ii demita pe directorul si purtatorul de cuvant al CNAS, care a afirmat ca oamenii mor oricum, cu sau fara cardul de sanatate

Prmierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa ii demita pe presedintele Casei de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, si pe purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Osmanovici. Acesta a declarat, ieri, ca oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem informatic - n. red. Afirmatiile lui Osmanovici au fost facute in contextul in care sistemul informatic al CNAS nu functioneaza de 18 zile.

Vlad Voiculescu: Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii sa il demita pe presedintele CNAS, doar ca acesta este numit si demis de premier

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a precizat, joi, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a cerut Sorinei Pintea sa-l demita pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, ca atributul este al premierului, nu al ministrului. Dupa ce Dragnea numeste si demite cu gura lui si cu mana ta atata vreme. uiti care este functia organului numit premier, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Reactia lui Dancila dupa ce Macron i-a spus lui Iohannis ca o sustine pe Kovesi: As intreba daca presedintele Romaniei ar sustine o alta persoana, care are aceleasi probleme

Viorica Dancila nu isi schimba pozitia nici dupa ce Laura Codruta Kovesi a ramas practic singura in cursa pentru sefia Parchetului European. Cata vreme are probleme, trebuie sa si le lamureasca, spune ea, intrebata despre anuntul lui Emmanuel Macron ca o va sustine pe romanca.

Dancila: Daca Firea isi va anunta candidatura, va fi o discutie in CEx

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca in cazul in care primarul general Gabriela .

Dancila: Daca Firea isi va anunta candidatura la prezidentiale, va fi o discutie in CEx. E nevoie de sustinerea tuturor organizatiilor

Viorica Dancila a declarat ca daca Gabriela Firea vrea sa candideze la prezidentiale, atunci subiectul va fi discutat in Comitetul Executiv, avand in vedere ca e necesara sustinerea tuturor organizatiilor ju.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )