Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila. continuă pe Hotnews

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Premierul Dancila, despre seful CNAS: Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a explicat ca nu l-a intrebat pe Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest.

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic .

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu: Nu am luat in calcul demisia

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, a declarat joi, pen.

Vlad Voiculescu: Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii sa il demita pe presedintele CNAS, doar ca acesta este numit si demis de premier

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a precizat, joi, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a cerut Sorinei Pintea sa-l demita pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, ca atributul este al premierului, nu al ministrului. Dupa ce Dragnea numeste si demite cu gura lui si cu mana ta atata vreme. uiti care este functia organului numit premier, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Viorica Dancila, interviu in presa internationala despre Laura Kovesi: Daca va ajunge sef al Parchetului European, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila a explicat intr-un interviu pentru britanicii de la The Guardiande ce Guvernul nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror sef european. Liderul.

Viorica Dancila, despre europarlamentare: Trebuie analizate greselile. PSD a pierdut alegerile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca este nevoie de o analiza a greselilor facute care au dus la rezultatul dezamagitor de la europarlamentare, aratand ca nu doreste sanctionarea.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALA GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALE GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )