Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dancila a demis-o pe Andronescu din functia de ministru al Educatiei. Ministrul ii bate obrazul: M-as fi asteptat la o explicatie. Nu mai avem ce discuta

Adevărul Adevărul,
Dancila a demis-o pe Andronescu din functia de ministru al Educatiei. Ministrul ii bate obrazul: M-as fi asteptat la o explicatie. Nu mai avem ce discuta

Viorica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa declaratiile pe care le-a facut recent intr-o emisiune televizate, legate de cazul fetelor rapite si ucise in Caracal. Ecaterina Andronescu sustine ca a aflat vestea de la televizor. M-as fi asteptat la o explicatie. Daca premierul a luat o decizie, nu am ce discutie sa mai am, a spus Andronescu, la Digi 24. continuă pe Adevărul

Ecaterina Andronescu, demisa din functia de ministru al Educatiei dupa declaratiile cinice despre cazul Caracal. Dancila: Afirmatiile nu reflecta pozitia Guvernului

Viorica Dancila a anuntat vineri, intr-o postare pe Facebook, ca a a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei. Decizia a fost luata dupa ce Andronescua facut o declaratie de.

Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei

ACTUALIZARE Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context ----- * ACTUALIZARE - Andronescu, dupa demitere: Intentia mea era de a spune, ceea ce am si spus de fapt, ca, daca parintii nu le spun, noi, la scoala, avem obligatia sa ii ajutam pe copii sa inteleaga sa se fereasca de raufacatori. Acesta era mesajul meu, din toamna sa generam o campanie in scoli sa ii ferim de raufacatori. ) nu asta era intentia mea de a o acuza cumva pe Alexandra sau pe parintii ei. Niciun moment nu am gandit asa si nici nu am cum sa gandesc asa.

Salvati Copiii saluta demiterea lui Andronescu: Educatia romaneasca nu are nevoie nici de trocuri politice, nici de reforme, ci de asumare reala

Reprezentantii organizatiei Salvati Copiii saluta decizia premierului Viorica Dancila de a o demite pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei. Acestia au atras atentia ca Andronescu a dat dovada de o lipsa de empatie in declaratiile facute si in acelasi timp a demonstrat ca nu cunoaste situatia miilor de copii aflati in zona rurala care au o adevarata problema cu transportul judetean.

Declaratia controversata pentru care Ecaterina Andronescu a fost demisa

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce aceasta a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina. De.

Ministrul Daniel Breaz, interimar la Ministerul Educatiei

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa cea precizatjoi seara, la Punctul de intalnire, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce.

BREAKING NEWS. Dancila o demite pe Andronescu

Viorica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei.

Premierul Viorica Dancila o demite pe Ecaterina Andronescu pentru o declaratie facuta la Antena 3

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina,referindu-se.

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Iata prima reactie a Ecaterinei Andronescu, dupa ce a fost demisa de Viorica Dancila din functia de ministru al Educatiei! Aceasta se pare ca a aflat de la televizor de cele petrecute. Ecaterina Adronescu, reactie dupa ce Dancila a dat-o afara Afirmatiile de-a dreptul revoltatoare in ochii oricarui roman, numai in ochii fostului minsitru al .

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa ce a fost demisa de premierul Dancila: Am aflat de la televizor!

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce a fost demisa din functia de ministru al Educatiei de catre premierul Viorica Dancila. Eram intr-o sedinta si a venit una din colegele mele din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )