Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Daniel Breaz, interimar la Ministerul Educatiei

Antena3 Antena3,
Ministrul Daniel Breaz, interimar la Ministerul Educatiei

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa cea precizatjoi seara, la Punctul de intalnire, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce. continuă pe Antena3

VIDEO Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, propus de premierul Viorica Dancila interimar la Educatie dupa demiterea Ecaterinei Andronescu, este senator PSD. S-a remarcat prin greseli gramaticale, printr-o demonstratie despre cum sa nu vorbesti limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declaratiile potrivit carora o mama si doi copii nu reprezinta o familie: A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este.

Cazul Caracal. Ministerul Educatiei promite ca elevii vor fi instruiti despre pericolele care pot aparea in drumul lor catre scoala sau catre casa, dar si despre traficul de persoane

Ministerul Educatiei anunta ca vor avea loc activitati de informare a elevilor privind pericolele care pot aparea in drumul lor catre scoala sau catre casa si ii asigura pe copii ca sunt derulate proceduri pentru ca ei sa aiba reduceri la transportul in comun tot anul. De asemenea, profesorii ar urma sa fie instruiti astfel incat sa poata identifica victimele traficului de persoane in randul tinerilor. Vineri, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de catre premierul Dancila dupa ce a afirmat la Antena 3 ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani rapita si sechestrata dupa ce a plecat spre Caracal cu o masina la ocazie.

Cum se asigura Ministerul Educatiei ca nu pierde fondurile nerambursabile acordate de Uniunea Europeana

Ministerul Educatiei sustine ca este exclus ca fondurile nerambursabile alocate pentru platforma nationala de internet wireless in scoli sa se piarda. Contractul, in valoare de 165 milioane de lei, a fost atribuit deja prin licitatie, dar fiind finantat prin fonduri UE este conditionat de implementarea altor doua platforme nationale asumate de Ministerul Educatiei: Catalogul Electronic si Biblioteca Virtuala, informeaza hotnews. ro.

Ministerul Educatiei pregateste licitatii IT de 475 milioane de lei pentru a nu pierde fondurile UE nerambursabile

Ministerul Educatiei, condus de Ecaterina Andronescu, sustine ca nu exista riscul pierderii fondurilor UE nerambursabile alocate pentru platforma nationala de internet wireless in scoli. Contractul, in valoare de 165 milioane de lei, a fost atribuit deja prin licitatie, dar fiind finantat prin fonduri UE este conditionat de implementarea altor doua platforme nationale asumate de Ministerul Educatiei: Catalogul Electronic si Biblioteca Virtuala, pentru care nu au fost semnate inca cererile de finantare. Vezi in articol cat vor costa si ce servicii vor oferi cele doua platforme IT din Educatie.

Ministerul Educatiei anunta activitati de informare a elevilor privind posibilele pericole pe drumul spre scoala

Ministerul Educatiei Nationale informeaza ca, in contextul pregatirii anului scolar 2019 - 2020, demareaza o serie de actiuni de constientizare menite sa creasca siguranta elevilor atat in perimetrul.

Rezultate finale titularizare 2019. Ministerul Educatiei a publicat astazi notele finale UPDATE

Rezultate finale titularizare 2019. Candidatii care au depus contestatie pentru examenul de titularizare de saptamana trecuta au aflat marti notele finale pe care le-au obtinut la proba scrisa a examenului. Pentru sustinerea acestei probe s-au inscris 27. 724 de candidati, dar la examen s-au prezentat numai 23. 572, potrivit datelor de la Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei vrea sa dea cate 250 de lei fiecarui elev pentru manuale, rechizite si echipament sportiv

Elevii ar putea primi, din aceasta toamna, vouchere sociale in valoare totala de 250 de lei, potrivit unui proiect de hotarare de guvern pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei. Beneficiarii sunt elevii care nu au absente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )