Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dancila, despre propunerea ca Melescanu sa fie seful Senatului: Locul a fost al ALDE si noi am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat

B1 B1,
Dancila, despre propunerea ca Melescanu sa fie seful Senatului: Locul a fost al ALDE si noi am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, dupa ce i-a propus lui Teodor Melescanu sa preia sefia Senatului ca a facut acest lucru pentru ca locul a fost al ALDE. Locul a fost al ALDE si noi. continuă pe B1

Dancila, despre propunerea ca Melescanu sa fie seful Senatului: Locul a fost al ALDE si noi am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, dupa ce i-a propus lui Teodor Melescanu sa preia sefia Senatului ca a facut acest lucru pentru ca locul a fost al ALDE. Locul a fost al ALDE si noi.

Viorica Dancila, despre propunerea lui Melescanu la sefia Senatului: Locul este al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la captat

Viorica Dancila a spus ca decizia ca PSD sa-l sustina pe Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost luata prin vot. Locul pentru functia de presedinte al Senatului a fost al ALDE si noi am.

Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Dansul nu este de acord cu coalitia cu ProRomania si bineinteles ca sustine Guvernul - UPDATE

Premierul Viorica Dancila sustine ca prin decizia de a-l sustine din partea PSD pe Teodor Melescanu la sefia Senatului a vrut sa arate ca social-democratii sunt corecti pana la capat, pentru ca functia de presedinte al Senatului a apartinut ALDE. Dancila a mai sustinut ca Melescanu, care este vicepresedinte ALDE, nu este de acord cu alianta cu partidul lui Victor Ponta si bineinteles ca sustine Guvernul.

USR: Propunerea ca Melescanu sa fie presedintele Senatului este un afront adus zecilor de mii de romani din Diaspora

USR considera ca propunerea lui Teodor Melescanu ca presedinte al Senatului este inacceptabila, reprezentand un afront adus zecilor de mii de romani din Diaspora care, pe 26 mai, au stat ore intregi la coada ca sa voteze.

Surse: Alina Gorghiu, propunerea PNL pentru presedintia Senatului

Alina Gorghiu ar fi propunerea PNL pentru Senat, sustin surse politice.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat duminica, la Mamaia, ca are credinta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece pentru ca in Parlament sunt oameni de buna.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior: Am primit o informare prin posta militara pe care am avizat-o legata de rechemarea ambasadorului din SUA

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Mamaia, ca a primit, in luna mai, o informare legata de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA George Maior.

Dancila, despre Dana Girbovan: Eu as propune-o din nou ministru al Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan pentru functi.

Dancila, despre protestul de la Constanta: Oare astfel de manifestari ne reprezinta pe noi, romanii? Oare circul tine de cald pentru Romania?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, s-a referit, in discursul sustinut cu ocazia alegerilor pentru conducerea organizatiei judetene a PSD Constanta, la protestul care a avut loc inainte de a intra in cladirea unde au avut loc aceste alegeri, cand mai multe persoane au scandat Analfabeto, Hotii, hotii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )