Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dancila, despre PSD-ul post-Dragnea: Nu avem timp de nostalgii

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre PSD-ul post-Dragnea: Nu avem timp de nostalgii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri seara la Digi24 ca partidul nu are timp acum de nostalgii, dupa ce a fost intrebata daca printre social-democrati exista o nostalgie pentru Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Dancila, despre discutiile cu Tariceanu si Ponta: in niciun caz nu este un blocaj, in niciun caz nu este un esec. Este inceputul unor discutii

Presedintele PSD, Viorica Dancila a spus, luni seara, ca nu considera ca este vorba despre blocaj sau esec in discutiile pe care le-a avut cu Calin Popescu Tariceanu si cu Victor Ponta pe tema sustinerii candidatului la alegerile prezidentiale. Este inceputul unor discutii, a spus Dancila.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )