Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dancila, despre discutiile cu Tariceanu si Ponta: in niciun caz nu este un blocaj, in niciun caz nu este un esec. Este inceputul unor discutii

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre discutiile cu Tariceanu si Ponta: in niciun caz nu este un blocaj, in niciun caz nu este un esec. Este inceputul unor discutii

Presedintele PSD, Viorica Dancila a spus, luni seara, ca nu considera ca este vorba despre blocaj sau esec in discutiile pe care le-a avut cu Calin Popescu Tariceanu si cu Victor Ponta pe tema sustinerii candidatului la alegerile prezidentiale. Este inceputul unor discutii, a spus Dancila. continuă pe Adevărul

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

Dancila anunta discutii cu Tariceanu si Ponta pentru prezidentiabilul PSD. Cand va avea loc intalnirea

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii Pro Romania si ALDE, respectiv Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidentiale.

Dancila, dupa intalnirea cu Tariceanu si Ponta: Astept un raspuns pana pe 3 august

Viorica Dancila a declarat, luni, ca asteapta pana pe 3 august un raspuns de la Calin Popescu Tariceanu si de la Victor Ponta cu privire la sustinerea unui candidat PSD la prezidentiale. Decizia are loc in urma discutiei pe care liderul PSD a avut-o cu liderii ALDE si Pro Romania la Vila Lac.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Dancila, despre protestatarii de la Sibiu: Nu imi este teama. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat

Premierul Viorica Dancila a spus, sambata seara, la Sibiu, ca nu-i este teama de protetatari si nu a incercat sa-i evite pe cei care au asteptat-o cand a sosit la sedinta organizatiei judetene. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat, a spus premierul, precizand ca a vrut sa poarte un dialog cu manifestantii, dar au refuzat.

Viorica Dancila, despre europarlamentare: Trebuie analizate greselile. PSD a pierdut alegerile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca este nevoie de o analiza a greselilor facute care au dus la rezultatul dezamagitor de la europarlamentare, aratand ca nu doreste sanctionarea.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

DANCILA, DESPRE VIITORUL COMISAR EUROPEAN: Un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul ar insemna foarte mult

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, in opinia sa, un portofoliu de comisar european pentru Energie, Mediu sau Transporturi ar insemna foarte mult si ca nu s-a discutat inca despre numele viitorului comisar european din partea Romaniei.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )