Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi ex.

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

La ce trucuri apeleaza Gheorghe Dinca in puscarie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care il pazesc

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca Gheorghe Dinca, aflat in acest moment in spatele gratiilor, apeleaza la diferite trucuri in incercarea de a fi tratat preferential. Acesta a trimis mai multe petitii in care se plange de conditiile din inchisoare si anunta ca nu mai colaboreaza cu procurorii decat daca i se indeplinesc anumite dorinte.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Dancila le bate obrazul tradatorilor din PSD

Sefa PSD, Viorica Dancila, a tinut sa transmita un nou mesaj catre parlamentarii social-democrati, i.

Dancila, despre votul in diaspora: Poate oamenii isi planifica in asa fel incat sa poata vota in trei zile

Premierul demis Viorica Dancila considera ca la alegerile prezidentiale din diaspora nu ar mai trebui sa mai apara cozi la sectiile de votare in urma schimbarilor privind votul in strainatate,.

Dancila, despre vorbitorii de limbi straine: O resursa valoroasa pentru tara noastra

Premierul demis a facut noi precizari despre vorbitorii de limbi straine, afirmand ca reprezinta o resursa valoroasa pentru tara si ca nu este de acord cu politicienii care-si critica propria tara folosind o limba de circulatie internationala. Anterior, premierul demis a fost provocata sa vorbeasca in limba engleza, insa aceasta a refuzat. Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani, a afirmat Dancila.

Viorica Dancila, despre razboiul dintre Firea si Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa

Premierul Viorica Dancila, a declarat, la Timisoara, ca personal sustine initiativa Asociatiei Daruieste Viata de a construi un spital pentru copii. Premierul demis sustine ca Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, sustinut proiectul prin atribuirea terenului necesar.

Viroica Dancila despre tragedia de la Colectiv

Tragedia Colectiv ramane o lectie grea, o rana adanca in memoria romanilor si care cere un simt de raspundere ridicat din partea tuturor, a afirmat premierul demis, Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )