Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul. continuă pe Antena3

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, mesaj pentru PROTESTATARII de la Timisoara: Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel

Viorica Dancila le-a transmis protestatarilor care au asteptat-o, vineri, la Timisoara ca nu acesta este modul de a rezolva lucrurile. Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel, este pacat ca asemenea.

Iulia Scantei (PNL), dupa ce un cetatean din Salaj a refuzat sa se fotografieze cu Viorica Dancila: Cresterile artificiale de salarii si pensii ale PSD s-au tradus in nimic (VIDEO)

Senatoarea PNL Iulia Scantei a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, episodul din Salaj, unde premierul demis Viorica Dancila a intrebat un cetatean daca doreste sa faca o fotografie impreuna, iar el.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu, a laudat-o pe premierul demis Viorica Dancila dupa ce aceasta din urma a anuntat ca sala polivalenta de 16. 000 de locuri urmeaza sa fie construita la Timisoara si nu la Giroc, asa cum dorea PSD Timis.

Dancila le bate obrazul tradatorilor din PSD

Sefa PSD, Viorica Dancila, a tinut sa transmita un nou mesaj catre parlamentarii social-democrati, i.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )