Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Tradatorii care vor merge luni la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Viorica Dancila a declarat ca social-democratii care vor trada partidul si vor participa luni la votul de investitura al Guvernului Orban ar face bine apoi sa mearga la partidul foarfeca. Premierul.

Viorica Dancila: Cei care vor vota acest program al austeritatii vor trebui sa raspunda in fata romanilor

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Zalau, ca toti parlamentarii care vor vota luni, noul Guvern, vor trebui sa raspunda in fata romanilor, in conditiile in care, in opinia sa, este.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

Dancila: Bineinteles ca sunt si tradatori si i-am vazut, dar cum vor merge la vot, a doua zi sa mearga in partidul-foarfeca si sa nu mai fie alaturi de PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reafirma ca parlamentarii social-democrati nu se vor afla in sala la votarea noului Guvern. Bineinteles ca sunt si tradatori si i-am vazut, dar cum vor merge la vot, a doua zi sa mearga in partidul-foarfeca si sa nu mai fie alaturi de PSD, ameninta premierul.

Israelul isi lanseaza propriul Air Force One. Aeronava cu care vor merge presedintele si premierul a intrat in primele teste

Israelul scoate la rampa propriul Air Force One, aeronava ce il va deservi atat pe presedintele statului, cat si pe premier in vizitele lor de peste granite. Avionul este un Boeing 767-300ER si va fi.

Viorica Dancila citeaza din Biblie in pragul alegerilor: Vechiul si Noul Testament spun ca in pomul care face roade nu arunci cu pietre

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, miercuri, la Zalau, ca parlamentarii care vor vota luni Executivul Orban vor vota impotriva dezvoltarii tarii si vor trebui sa raspunda in fata romanilor cand.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Va fi un vot pentru instalarea unui premier expert in plangeri penale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, la Arad, ca luni, in Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern si a unui premier expert in plangeri penale, care parca joaca intr-o scena de.

Iulia Scantei (PNL): Daca Guvernul Orban nu e investit luni, Viorica Dancila si PSD vor goli vistieria tarii in continuare (VIDEO)

Senatorea PNL Iulia Scantei a tras un semnal de alarma, joi, in direct pe B1 TV, explicand ca daca Guvernul Orban nu va fi investit la votul de luni, cabinetul interimar al Vioricai Dancila va continua sa.

Dancila: Sunt destule locuri de munca unde pot sa dovedesc ca pot face performanta Un esec al meu, ca prima femeie premier, ar fi marcat multe femei care vor cariera

Viorica Dancila se declara convinsa ca daca nu va castiga alegerile prezidentiale isi va gasi un loc de munca unde poate dovedi ca face performanta. Premierul demis mai sustine ca presedintii barbati au adus dezbinare si foarte multa ura in societate, iar tara are nevoie de primul presedinte femeie. Daca eu aveam un esec, poate ca foarte multe femei care vor sa faca cariera erau marcate ca prima femeie premier a abandonat, a mai sustinut Viorica Dancila.

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )