Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dancila a discutat cu Ursula von der Leyen

România Liberă România Liberă,
Dancila a discutat cu Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila a avut luni o convorbire telefonica cu presedintele ales al Comisiei Europ. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, discutie telefonica cu presedintele Comisiei Europene. Ce a vorbit Premierul cu Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila a avut luni o convorbire telefonica cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ocazie cu care si-a exprimat interesul pentru un portofoliu consistent in cadrul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Premierul Viorica Dancila a intervenit la o televiziune si a anuntat ca cei vinovati de cele intamplate la Caracal trebuie sa plateasca, cerand totodata mai multe demisii.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

Calin Popescu-Tariceanu va propune modificarea legii STS, la intalnirea cu premierul Viorica Dancila

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va avea o intalnire, luni, cu Viorica Dancila, pentru a discuta despre posibile masuri pe care le poate lua Guvernul si Parlamentul. Liderul ALDE a precizat, intr-o emisiune de la Antena 3, ca poate fi modificata legea STS sau procedurile de interventie in cazuri precum cel din Caracal.

VIDEO Gafa a premierului: Dancila a incurcat orele apelului Alexandrei la 112. Premierul vorbeste de primul apel in noaptea de joi seara, la ora 11:05. Fata sunase dimineata, potrivit STS

Premierul Viorica Dancila a cerut ca in fata CSAT sa se prezinte un raport minut cu minut al cazului de la Caracal, insa a incurcat orele la care fata disparuta a sunat la 112.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )