Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Adevărul Adevărul,
Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Premierul Viorica Dancila a intervenit la o televiziune si a anuntat ca cei vinovati de cele intamplate la Caracal trebuie sa plateasca, cerand totodata mai multe demisii. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe seful CNAS

Premierul Viorica Dancila l-a demis marti pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu. Totodata, Viorica Dancila a dispus si trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

Seful Politiei Romane si prefectul de Olt au fost demisi. Ministrul de Interne: Lucrurile nu au fost cum ar fi trebuit sa fie

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anuntat vineri seara ca a propus demiterea sefului Politiei Romane, Ioan Buda, si a prefectulului de Olt, Petre Silviu Neacsu, ca urmare a cazului de la Caracal. Decizia a fost anuntata la scurt timp dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut acest lucru.

VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat, pentru ca s-a fortat intrarea in sediul Guvernului. Dancila a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.

VIORICA DANCILA: Guvernul sustine eforturile Republicii Moldova in parcursul european

Guvernul va acorda tot sprijinul Republicii Moldova pentru implementarea proiectelor din domeniile de protectia mediului, sanatate, educatie, a declarat, ieri, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Trei membri ai Guvernului isi preiau portofoliile

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat, astazi, pe noii ministri Ramona Manescu, Nicolae Moga si Mihai Fifor de sustinere pentru punerea in aplicare a proiectelor guvernamentale.

VIORICA DANCILA: Modul in care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la sedinta de Guvern, ca modul in care au fost gestionate problemele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS) este inacceptabil, iar atitudinea celor care trebuiau sa explice pacientilor si medicilor de ce sistemul cardului de sanatate nu functioneaza este intolerabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )