Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dancila, dupa intalnirea cu Tariceanu si Ponta: Astept un raspuns pana pe 3 august

Hotnews Hotnews,
 Dancila, dupa intalnirea cu Tariceanu si Ponta: Astept un raspuns pana pe 3 august

Viorica Dancila a declarat, luni, ca asteapta pana pe 3 august un raspuns de la Calin Popescu Tariceanu si de la Victor Ponta cu privire la sustinerea unui candidat PSD la prezidentiale. Decizia are loc in urma discutiei pe care liderul PSD a avut-o cu liderii ALDE si Pro Romania la Vila Lac. continuă pe Hotnews

Dancila anunta discutii cu Tariceanu si Ponta pentru prezidentiabilul PSD. Cand va avea loc intalnirea

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii Pro Romania si ALDE, respectiv Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidentiale.

Dancila, despre discutiile cu Tariceanu si Ponta: in niciun caz nu este un blocaj, in niciun caz nu este un esec. Este inceputul unor discutii

Presedintele PSD, Viorica Dancila a spus, luni seara, ca nu considera ca este vorba despre blocaj sau esec in discutiile pe care le-a avut cu Calin Popescu Tariceanu si cu Victor Ponta pe tema sustinerii candidatului la alegerile prezidentiale. Este inceputul unor discutii, a spus Dancila.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

DANCILA, DUPA CE BULGARIA A ANUNTAT CA VA SUSTINE CANDIDATURA LUI KOVESI: Respect opinia fiecaruia, asa e in democratie

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la Ploiesti, ca nu-si va reconsidera pozitia, dupa ce Bulgaria a anuntat ca va sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european.

Reactia lui Dancila dupa ce Macron i-a spus lui Iohannis ca o sustine pe Kovesi: As intreba daca presedintele Romaniei ar sustine o alta persoana, care are aceleasi probleme

Viorica Dancila nu isi schimba pozitia nici dupa ce Laura Codruta Kovesi a ramas practic singura in cursa pentru sefia Parchetului European. Cata vreme are probleme, trebuie sa si le lamureasca, spune ea, intrebata despre anuntul lui Emmanuel Macron ca o va sustine pe romanca.

Dancila, dupa ce CCR a decis ca nu pot fi interzise amnistia si gratierea pentru fapte de coruptie in Constitutie: Iohannis va plati cel putin politic

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis va plati cel putin politic, dupa ce CCR a respins initiativele de revizuire a Constitutiei in sensul interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie, pentru ca incalca principiul egalitatii si demnitatea umana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )