Libnet.ro
UNICEF

12:16

Dancila: Nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului

Antena3 Antena3,
Dancila: Nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului

Premierul Viorica Dancila a reiterat vineri ca nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului. Repet, nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului. Vom avea. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri seara ca nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului si vom avea sarbatori fericite, intrebata fiind pe aceasta tema de jurnalittii aflati la receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni, relateaza Agerpres.

Viorica Dancila, la Cotroceni: Nu exista pe masa Guvernului niciun proiect pentru amnistie si gratiere. Vom avea sarbatori linistite!

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o discutie cu jurnalistii, la Palatul Cotroceni, ca pe masa Guvernului nu exista niciun proiect de ordonanta privind amnistia si gratierea.

Viorica Dancila anunta ca vom avea sarbatori linistite, dar lasa portita deschisa: Nu se da OUG pentru amnistie si gratiere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a reiterat vineri ca nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului, precizand ca nu mai este timp pentru ca se termina luna si ca vom avea sarbatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )