Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIORICA DANCILA: Luam in calcul prelungirea duratei votului si extinderea prin corespondenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Luam in calcul prelungirea duratei votului si extinderea prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul ia in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile, extinderea votului prin corespondenta si alte masuri care sa contribuie la o mai buna desfasurare a procesului de vot. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet.

Viorica Dancila ii raspunde la scrisoare lui Klaus Iohannis: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Viorica Dancila a declarat, joi, ca a luat act de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat modificarea legislatiei electorale in asa fel incat sa nu mai fie probleme in ziua.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila nu exclude un candidat independent sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale Luam in calcul si restructurarea Guvernului

PSD va evalua prin sondaje sansele candidatului partidului la alegerile prezidentiale, sondaje care vor masura candidati independenti, a declarat marti seara premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, replica pentru presedintele Iohannis: Eusor sa critici, dar greu sa vii cu solutii

Premierul Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis la scrisoarea despre organizarea votului in diaspora. Premierul spune ca ar fi benefic din partea presedintelui sa vina cu un proiect.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Opozitia, incapabila sa vina cu un proiect

UPDATE Premierul Viorica Dancila a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca intregul text al motiuniidemonstreaza incapacitatea opozitiei de a livra un proiect serios. Domnule presedinte.

Viorica Dancila, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii de alianta

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu are emotii cu privire la rezultatul votului de la motiunea de cenzura. Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii.

Viorica Dancila, anunt despre candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Adevarul live, ca isi mentine decizia de a nu candida la alegerile prezidentiale, dar a precizat ca sunt luate in calcul si persoane din afara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )