Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dancila, ntrebata daca va merge la dezbaterea privind violentele din Piata Victoriei: Categoric am toata deschiderea sa merg n Parlamentul European

Hotnews Hotnews,
 Dancila, ntrebata daca va merge la dezbaterea privind violentele din Piata Victoriei: Categoric am toata deschiderea sa merg n Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca are toata deschiderea sa mearga in Parlamentul European, unde va fi organizata, la inceputul lunii octombrie, o dezbatere pe tema violentelor de la protestul din Bucuresti din 10 august. continuă pe Hotnews

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei.

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea unei comisii de ancheta privind violentele din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 impotriva si 2 abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind violentele aparute cu prilejul protestului din Piata.

Ancheta privind violentele din 10 august, respinsa

Camera Deputatilor a respins astazi, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

PSD a ANULAT audierile in ancheta privind violentele din 10 august

Senatorii PSD au obtinut anularea audierilor din Comisia de Aparare pe subiectul interventiei violente a jandarmilor la protestul din 10 august. Propunerea a venit de la social-democratul Serban Nicolae, informeaza.

Surse: Viorica Dancila urmeaza sa fie chemata in Parlamentul European pentru explicatii privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Surse: Viorica Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )