Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dancila, prima reactie dupa exit poll-uri: Nu am plans astazi!

Adevărul Adevărul,
Dancila, prima reactie dupa exit poll-uri: Nu am plans astazi!

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat, duminica seara, dupa aflarea exit poll-urilor, ca nu a plans pe parcursul zilei si ca a tinut legatura cu toti colegii din teritoriu, in ciuda faptului ca au fost filiale care nu si-au mobilizat alegatorii. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, prima reactie dupa votul de la prezidentiale: Nu am plans!

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a avut duminica, dupa ora 21:00, prima reactie. Sefa social-democratilor a reactionat dupa publicarea primelor rezultate exit-poll. Viorica Dancila a avut prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate exit-poll. Asa este democratia, fiecare aprtid politic trebuie sa-si spuna punctul de vedere. Lupta noastra va fi pentru echilibru, pentru romani si .

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

Sotia lui Ninel Peia, prima reactie dupa disparitia candidatului la Presedintia Romaniei

Candidatul la Presedintia Romaniei Ninel Peia este dat disparut de Politie, dupa ce a plecat in cursul noptii dintr-un hotel din Cluj-Napoca. Familia nu l-a declarat disparut. Sotia lui Ninel Peia a fost.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

Ninel Peia, prima reactie dupa ce a fost gasit la Putna: Am mers la manastire pentru binecuvantare

Candidatul la presedintia Romaniei, Ninel Peia, a infirmat ca ar fi premeditat totul si ca ar fi fugit pentru a castiga notorietare. Acesta spune ca nu a fugit de ofiterii SPP si nu considera ca.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, .

Barna, reactie dupa alegeri: ce zice despre exit poll si lupta cu PSD

Dan Barna a pornit cu a treia sansa in lupta cu PSD si PNL. Totusi, cifrele vehiculate de-a lungul zilei pentru alegeri prezidentiale i-au dat sperante de un tur doi. Acum, liderul USR a explicat ce a insemnat aceasta zi si cursa cu PSD. Dan Barna a reprezentat la aceste alegeri prezidentiale Alianta USR .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, prima aparitie dupa sirul de batai. Cum explica sotul vedetei certurile dintre ei: Sunt multe orgolii!

Au divortat, s-au impacattelenovela in varianta romaneasca dainuie si dupa sirul de batai. Cum explica sotul vedetei certurile dintre ei? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, prima aparitie dupa sirul de batai Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat, zilele trecute, dupa doar trei luni de cand si-au spus da. Povestea lor de iubirea este presarata .

Ursula von der Leyen, reactie dupa ce Macron a zis ca NATO e in moarte cerebrala

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a asigurat vineri ca NATO este o institutie remarcabila, a doua zi dupa ce presedintele francez Emmanuel Macron a evocat o Alianta atlantica in st.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )