Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, prima reactie dupa votul de la prezidentiale: Nu am plans!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, prima reactie dupa votul de la prezidentiale: Nu am plans!

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a avut duminica, dupa ora 21:00, prima reactie. Sefa social-democratilor a reactionat dupa publicarea primelor rezultate exit-poll. Viorica Dancila a avut prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate exit-poll. Asa este democratia, fiecare aprtid politic trebuie sa-si spuna punctul de vedere. Lupta noastra va fi pentru echilibru, pentru romani si . continuă pe Playtech

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

Viorica Dancila anunta ca PSD va contesta votul din diaspora: 2.000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Presedintele social-democrat Viorica Dancila a declarat vineri ca PSD va contesta votul din diapora in contextul in care 2. 000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor.

Sotia lui Ninel Peia, prima reactie dupa disparitia candidatului la Presedintia Romaniei

Candidatul la Presedintia Romaniei Ninel Peia este dat disparut de Politie, dupa ce a plecat in cursul noptii dintr-un hotel din Cluj-Napoca. Familia nu l-a declarat disparut. Sotia lui Ninel Peia a fost.

Dancila, prima reactie dupa exit poll-uri: Nu am plans astazi!

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat, duminica seara, dupa aflarea exit poll-urilor, ca nu a plans pe parcursul zilei si ca a tinut legatura cu toti colegii din teritoriu, in ciuda faptului ca au fost filiale care nu si-au mobilizat alegatorii.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

Ninel Peia, prima reactie dupa ce a fost gasit la Putna: Am mers la manastire pentru binecuvantare

Candidatul la presedintia Romaniei, Ninel Peia, a infirmat ca ar fi premeditat totul si ca ar fi fugit pentru a castiga notorietare. Acesta spune ca nu a fugit de ofiterii SPP si nu considera ca.

Alegeri prezidentiale 2019 Niciun vot pentru Viorica Dancila la Shanghai

Coordonatorul campaniei USR, Catalin Drula, spune ca sistemul de numarare paralela al partidului a semnalat faptul ca, la inchiderea urnelor in Shanghai, niciun vot nu fusese inregistrat pentru Viorica Dancila. Am verificat dupa procedura cu delegatul de acolo si informatia e corecta, a scris Drula pe Facebook.

Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale. Ce se poate schimba azi

Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale 2019? Ce se poate schimba azi? Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale? Data de 10 noiembrie 2019 este marcata .

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, .

Viorica Dancila, la vot: Am votat impotriva taierilor de pensii si salariilor

Fostul premier Viorica Dancila a votat la alegerile prezidentiale. Am votat pentru o Romanie a drepturilor garantate, o Romanie sigura si demna in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )