Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ninel Peia, prima reactie dupa ce a fost gasit la Putna: Am mers la manastire pentru binecuvantare

Antena3 Antena3,
Ninel Peia, prima reactie dupa ce a fost gasit la Putna: Am mers la manastire pentru binecuvantare

Candidatul la presedintia Romaniei, Ninel Peia, a infirmat ca ar fi premeditat totul si ca ar fi fugit pentru a castiga notorietare. Acesta spune ca nu a fugit de ofiterii SPP si nu considera ca. continuă pe Antena3

Sotia lui Ninel Peia, prima reactie dupa disparitia candidatului la Presedintia Romaniei

Candidatul la Presedintia Romaniei Ninel Peia este dat disparut de Politie, dupa ce a plecat in cursul noptii dintr-un hotel din Cluj-Napoca. Familia nu l-a declarat disparut. Sotia lui Ninel Peia a fost.

Prezidentiabilul Ninel Peia, primele declaratii dupa ce a fost gasit de politisti: Fara Binecuvantarea parintelui, as fi renuntat la aceasta lupta

Prezidentiabilul disparut Ninel Peia a fost gasit. El se afla la Manastirea Putna. Vestea vine in contextul in careNinel Peiaa fost dat disparut, joi seara. Prezidentiabilul era cazat la un.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

Ponta, prima reactie dupa ce Mihai Tudose i-a cerut demisia: ii urez succes!

Fostul premier si liderul Pro Romania Victor Ponta a avut o reactie ironica la adresa lui Mihai Tudose, dupa ce acesta i-a cerut demisia din fruntea partidului. ii urez succes dlui Tudose la PNL. Noi ne.

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a fost gasit. Se ruga la Putna

Ninel Peia, candidat la prezidentiale,a fost gasit, joi noaptea, la Manastirea Putna. Politistii din Cluj au fost sesizati despre disparitia candidatului la prezidentiale de Serviciul de Protectie si.

Ninel Peia a fost gasit la Manastirea Putna Prezidentiabilul fusese dat disparut joi seara

Ninel Peia, candidat din partea Partidului Neamul Romanesc, a fost gasit la Manastirea Putna, potrivit surselor g4media. ro. Vestea vine in contextul in care Ninel Peia a fost dat disparut, joi seara.

Candidatul la prezidentiale Ninel Peia, dat disparut de la un hotel din Cluj, a fost gasit la Manastirea Putna

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, dat disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost gasit joi noapte la Manastirea Putna.

Prezidentiabilul Ninel Peia, dat disparut si gasit la manastire: Am mers sa cer binecuvantarea parintelui staret

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, dat disparut de la hotelul din Cluj unde era cazat si gasit la Putna, sustine ca a mers la manastire pentru a cere binecuvantarea staretului.

Staretul manastirii unde a fost descoperit Ninel Peia: N-am stiut ca-i candidat la prezidentiale, nici ca-i cautat de Politie

Candidatul la alegerile prezidentiale a carui disparitie a fost anuntata de SPP a fost gasit la Manastirea Putna. Staretul Velnic Melchisedesc l-a vazut la slujba de seara, dar politistii au aflat din alte surse despre locul in care se afla Peia.

Staretul manastirii unde a fost descoperit Ninel Peia: N-am stiut ca-i candidat la prezidentiale

Candidatul la alegerile prezidentiale a carui disparitie a fost anuntata de SPP a fost gasit la Manastirea Putna. Staretul Velnic Melchisedesc l-a vazut la slujba de seara, dar politistii au aflat din alte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )