Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dancila, raspuns pentru Iohannis: O sa va invit la sedintele de Guvern daca voi considera necesara participarea dumneavoastra!

Antena3 Antena3,
Dancila, raspuns pentru Iohannis: O sa va invit la sedintele de Guvern daca voi considera necesara participarea dumneavoastra!

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta aanuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului. continuă pe Antena3

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

SONDAJ Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?

Presedintele Iohannis a anuntat ca va participa la sedintele de guvern si a calificat o eventuala OUG pentru amnistie si gratiere drept o eroare foarte grava pentru romani. Sefa guvernului a raspuns spunand ca il va invita pe presedinte la sedinta de guvern daca va considera necesar acest lucru. Iar deputatul Florin Iordache a spus ca Iohannis la guvern isi ia notite si cu asta basta. Sondaj HotNews. ro: Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?.

Dancila spune ca a luat nota cu satisfactie de afirmatiile lui Iohannis. Cum raspunde premierul provocarii presedintelui

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la sedintele de Guvern, premierul Viorica Dancila i-a transmis ca este de acord,dar il va anunta in timp util atunci cand sunt probleme de.

Iordache: Iohannis e distrugator. Sa ia un pix si un carnetel si sa mearga la Guvern. Sa declanseze si referendumul: o sa vada ca cetatenii vor altceva

Deputatul PSD Florin Iordache a ironizat intentia presedintelui Klaus Iohannis de a participa la toate sedintele de Guvern pentru a bloca ordonanta de amnistie si gratiere pregatita de PSD. Iordache i-a cerut presedintelui sa declanseze referendumul pe Justitie. Ameninta si nu face nimic. De ce nu-l declanseaza? O sa vada ca cetatenii vor altceva, a spus Iordache la Digi 24.

Deputatul Mitraliera Radulescu, despre participarea lui Iohannis la sedinta de Guvern: Daca s-a hotarat ca ordonanta privind amnistia si gratierea sa fie data, ea se va da cu presedintele langa(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca s-a luat decizia sa se adopte o ordonanta de urgenta privind amnistia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )