Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dancila: in primele sapte luni ale anului, investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Adevărul Adevărul,
Dancila: in primele sapte luni ale anului, investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca investitiile straine in tara noastra au ajuns, in primele sapte luni ale anului, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, inregistrand totodata si o crestere de peste 22 la suta fata de perioada similara a anului trecut. Dancila a mai spus ca Romania este pe locul trei in ierarhia tarilor cu cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est. continuă pe Adevărul

STUDIU EULER HERMES Consumul si-a reluat panta ascendenta crescand cu peste 8% in primele sapte luni ale anului

Desi momentul reasezarii consumului pe baze sustenabile este incert, efectul va fi cel mai probabil abrupt, potentat de intarzierea masurilor de ajustare, spun analistii Sectorul vanzarilor cu amanuntul retail) din tara noastra abunda de date pozitive in ultimii ani, reiese dintr-un studiu realizat de Euler Hermes, care mai arata ca amplificarea agresiva a consumului, ce a depasit nu de putine ori 10% ca rata anuala, ramane principala parghie de crestere a PIB si in acest an.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, INS: Volumul total al lucrarilor de constructii s-a majorat cu 26%

Volumul total al lucrarilor de constructii s-a majorat, ca serie bruta, in perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2019, comparativ cu intervalul similar din 2018, cu 26%, iar pe elemente de structura au avut loc cresteri la constructiile noi +32,9%), lucrarile de intretinere si reparatii curente +15,7%) si la lucrarile de reparatii capitale +2,5%), transmite INS.

DUPA PRIMELE SASE LUNI Baile Tusnad isi diminueaza pierderile

Baile Tusnad TSND), societate detinuta de SIF Transilvania SIF3), a raportat, pentru primul semestru al anului curent, o pierdere de circa 0,83 milioane de lei, mai mica decat cea inregistrata dupa prima jumatate a anului 2018, de 1,59 milioane de lei, se arata in raportul remis de emitent ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un barbat a fost arestat pentru tentativa de omor dupa ce a batut un bebelus de sapte luni

Un individ din Arges este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce s-a razbunat, cu bataia, pe copilul in varsta de cateva luni al partenerei sale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )