Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro si Lira sterlina, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate

România Liberă România Liberă,
Euro si Lira sterlina, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,7415 leieuro, in crester. continuă pe România Liberă

Lira sterlina, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7354 leieuro, in cr.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Dancila: in primele sapte luni ale anului, investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca investitiile straine in tara noastra au ajuns, in primele sapte luni ale anului, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, inregistrand totodata si o crestere de peste 22 la suta fata de perioada similara a anului trecut. Dancila a mai spus ca Romania este pe locul trei in ierarhia tarilor cu cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est.

Vulpoiul de la Moscova a adulmecat momentul: vrea sa fure americanilor cel mai mare aliat din Orient

Vladimir Putin a propus Arabiei Saudite sa cumpere un sistem rus de rachete antiaeriene pentru a-si .

Cel mai mare grup petrolier japonez vrea sa se extinda in Australia

Grupul petrolier nipon Inpex Corp. , cel mai mare din tara asiatica, vrea sa se extinda in Australia, anunta Reuters. Presedintele-director Inpex pentru Australia, Hitoshi Okawa, a declarat vineri, citat de Reuters, ca extinderea priveste fabrica sa australiana de gaze naturale lichefiate Ichthys, dar presupune si potentiale achizitii, compania urmarind sa devina un jucator regional major in domeniul gazelor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Preturile petrolului, la cel mai inalt nivel dupa 1991. Atacul din Arabia Saudita a oprit 5% din productia globala de titei crud

Un atac asupra Arabiei Saudite, care a oprit 5% din productia globala de petrol, a cauzat cea mai mare crestere de pret inregistrata de titei din 1991 si pana acum. Oficialii americani au invinovatit.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

Romania a avut (iar) cea mai mare inflatie din UE. Ce inseamna asta?

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1% in august si de 1,4% in UE. Romania inflatie de 4,1%) si Ungaria 3,2%) au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. Unele tari se chinuie sa faca inflatie, in vreme ce altele nu mai stiu cum s-o coboare. Acest 4,1% e mult sau e putin? Dar ce e la urma urmei inflatia? Discutiile abia de aici ar trebui sa porneasca. Si iata de ce.

Bihoreanul care a absolvit Scoala de Politie de la Campina cu cea mai mare medie din istoria unitatii. Nu am intrat cu gandul sa termin primul...

Bihoreanul Cosmin Satmari 32 de ani) este seful de promotie al generatiei care termina in aceasta toamna cursurile Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Tanarul este liderul absolut al tuturor agentilor scoliti in orasul prahovean, cu cea mai mare medie din istoria unitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )