Libnet.ro
UNICEF

10:45

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau. continuă pe Ziarul Bursa

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca investirea Guvernului Orban de catre Parlament nu este o infrangere pentru PSD, dar a subliniat ca rezultatul a fost obtinut cu niste tradari din PSD si de la Pro Romania.

Victor Ponta ii da afara din partid pe parlamentarii care au votat Cabinetul Orban: Pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca se desparte de parlamentarii partidului care nu au rezistat in fata presiunilor si au votat investirea Guvernului Orban si spune ca pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau.

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un.

Rares Bogdan intervine in scandalul Ponta-Tudose : A nu sustine Guvernul Orban si a insela aspiratiile romanilor inseamna tradare, mister!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan sare in apararea lui Mihai Tudose pe care Victor Ponta l-a acuzat de tradare pentru ca sustine investirea Guvernului Orban.

Cine a tradat-o pe Dancila? Patru parlamentari PSD au votat Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in p.

Continua marea tradare din Pro Romania. inca un deputat se decize de Victor Ponta, in ziua votului Guvernului Orban: Sunt solidar cu Constantin si Cimpeanu

Lovitura grea pentru Victor Ponta, chiar in ziua votarii noului Guvern. Deputatul Mircea Banias, liderul Pro Romania Constanta, a anuntat, luni, ca e solidar cu grupul de parlamentari Pro Romania, condus de.

News alert! Victor Ponta, facut KO chiar in propriul partid

Victor Ponta, cel care a construit un partid politic pe baza extragerii din PSD a social-democratilo.

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Guvernul Orban a trecut, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit sustinerea tutuor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a multumit de la tribuna Parlamentului. Va multumesc si aveti incredere in noi, a spus Orban. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 240 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Mai multi parlamentari Pro Romania vor sa voteze guvernul Orban. Victor Ponta il are model pe Dragnea, ii ameninta cu excluderea

Ultimele informatii din presa anunta ca cinci parlamentari Pro Romania vor vota guvernul Orban, cu argumente pertinente. Informatii vin si de la europarlamentarul Mihai Tudose, care explica foarte clar de ce ordinul lui Ponta, de a boicota validarea guvernului Orban, este impotriva intereselor Romaniei, venite de la partidul Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )