Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dezastru pentru cei care au centrale de apartament. Ce se va intampla iarna aceasta

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru cei care au centrale de apartament. Ce se va intampla iarna aceasta

Dezastru pentru cei care au centrale de apartament. Acestia ar putea sa inghete la iarna, din cauza celebrei Ordonante 114, care destabilizeaza Romania si chiar impinge la importuri masive de gaz. Aparent nu vor fi su. continuă pe Antena3

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca .

Vesti proaste pentru cei cu centrale termice de apartament! Cu cat s-ar putea scumpi pretul gazelor

Vestile nu sunt deloc imbucuratoare pentru romani, pentru ca vor avea de scos bani in plus, din buzunare, pentru facturile la gazele naturale. Pretul reglementat al gazelor pe care clientii casnici il achitau pana acum ar putea creste serios, de anul viitor. Anuntul facut la final de octombrie 2019 este unul ingrijorator, mai ales ca .

Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

O serie de conditii de baza sunt impuse de catre autoritati celor care isi doresc sa obtina permisul de conducere. Dupa ce, in final, si-au vazut visul cu ochii, oamenii trebuie sa treaca prin filtrul gandirii alte si alte conditii pentru a circula cu masina pe drumurile publice. Despre ce este vorba? Conditii de respectat .

Sorin Grindeanu, despre posibila vanzare a Telekom Romania: Cei care vand ne-au informat despre aceasta posibilitate. Statul ar trebui sa-si evalueze foarte bine participatia

Stim, suntem informati, am avut discutii, nu e treaba noastra. Am fost informati despre o eventualitate de acest tip, a declarat joi, Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM, intrebat de HotNews. ro despre informatiile privind posibila vanzare a Telekom Romania. De catre cine au fost informati oficialii ANCOM? Cei care vand ne-au informat despre aceasta posibila tranzactie. Sunt discutii pe care in mod normal le ai, fie ca sunt formale sau informale, nu este niciun secret, ca ati scris toti despre aceasta posibila achizitie. Posibila, pentru ca nu avem de unde sa stim. , a spus Grindeanu.

Utile: Aproximativ 5% dintre romani sufera de psoriazis. Cauzele si simptomele; Alimentul ideal pentru cei cu guta. Cum sa-l consumi ca sa elimini acidul uric in exces; Raceala versus gripa: care sunt diferentele

Dureri de splina: cauze, simptome si tratament. Splina este acoperita de o membrana protectoare, iar in cazul unei lovituri aceasta. Un medic cardiolog avertizeaza in legatura cu obiceiul de a lua o aspirina pe zi. Mare atentie! O aspirina pe zi pentru pacientii care se stiu deja cu boli.

Adio, centrale pe gaz! Cu ce ar putea fi inlocuite acestea. Sunt mai usor de folosit si mai economice

Alegerea unei centrale termice se poate dovedi a fi o adevarata povara pentru cei care nu au cunostinte minime cu privire la alegerea celei mai potrivite centrale pentru locuinta lor. Exista pe piata o diversitate de centrale termice, fiecare cu puterea sa termica specifica. Cu ce pot fi inlocuite centralele pe gaz? Daca romanii .

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia.

Lectiede parenting. 3 metode creative de invatare pentru cei mici

Dezvoltarea tehnologiei influenteaza viata de zi cu zi si modul in care ne desfasuram activitatea. A fi parinte nu a fost si nu este usor, insa, in societatea actuala exista o multime de noi.

Pachete de jocuri gratis pentru cei care cumpara placi grafice Amd Radeon si procesoare Amd Ryzen in promotie

AMD a anuntat doua noi pachete de jocuri, disponibile pana pe 31 decembrie 2019, pe care gamerii le primesc gratis, odata cu achizitia unui procesor Ryzen sau a unei placi video Radeon participante la promotiileAMDRadeon Raise the GamesiAMDRyzen Equipped to Win.

Viorica Dancila: Cei care vor vota acest program al austeritatii vor trebui sa raspunda in fata romanilor

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Zalau, ca toti parlamentarii care vor vota luni, noul Guvern, vor trebui sa raspunda in fata romanilor, in conditiile in care, in opinia sa, este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3123 seconds )