Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dancila: Vom lua o decizie care sa reflecte vointa romanilor exprimata la referendum. Cred ca solutia e o modificare legislativa (VIDEO)

B1 B1,
Dancila: Vom lua o decizie care sa reflecte vointa romanilor exprimata la referendum. Cred ca solutia e o modificare legislativa (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va avea discutii atat in PSD, cat si cu partenerii din ALDE pentru a stabili cum anume poate fi implementata vointa romanilor exprimata la referendum. Premierul a precizat ca o . continuă pe B1

Decizie exploziva in sedinta liderilor PSD. Viorica Dancila: Vom avea o analiza in partid sa vedem unde s-a gresit

Decizie de ultima ora in PSD. Paul Stanescu a fost ales presedinte executiv al PSD. Am avut astazi Biroul Permanent National si intalniri cu grupul PSD, grupul de la Camera Deputatilor si de la.

VIORICA DANCILA: Voi lua masuri fata de greselile produse la alegeri

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca va lua masuri cu privire la greselile produse in organizarea si desfasurarea alegerilor din 26 mai dupa ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI si celorlalte institutii implicate.

Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii neanuntate de la Cotroceni. As dori sa le multumesc tuturor r.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )