Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIORICA DANCILA: Voi lua masuri fata de greselile produse la alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Voi lua masuri fata de greselile produse la alegeri

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca va lua masuri cu privire la greselile produse in organizarea si desfasurarea alegerilor din 26 mai dupa ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI si celorlalte institutii implicate. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv Nation CExN), ca o va elibera din functia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Dancila: Vom lua o decizie care sa reflecte vointa romanilor exprimata la referendum. Cred ca solutia e o modificare legislativa (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va avea discutii atat in PSD, cat si cu partenerii din ALDE pentru a stabili cum anume poate fi implementata vointa romanilor exprimata la referendum. Premierul a precizat ca o .

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Viorica Dancila a luat decizia: Anca Alexandrescu a fost demisa

Premierul Viorica Dancila a semnat decizia privind demiterea Ancai Alexandrescu, consilierul onorific. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila,.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

VIORICA DANCILA: Nu sunt multumita de votul din diaspora

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )