Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii neanuntate de la Cotroceni. As dori sa le multumesc tuturor r. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre deciziile luate in CEx: Mircea Geoana si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD sunt bineveniti

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii referitoare la procesul de reformare a partidului PSD si despre deciziile luate marti in CEx. Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce sa va s.

Viorica Dancila despre votul din Diaspora: Cei care au gresit trebuie sa plateasca

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila,a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca persoanele care au gresit in legatura cu.

Viorica Dancila, despre venirea Suveranului Pontif in Romania

Romania are privilegiul sa fie vizitata din nou de un Suveran Pontif, de data aceasta de Papa Francisc, la 20 de ani dupa vizita istorica a Papei Ioan Paul al II-lea, a declarat joi prim-ministrul Viorica.

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

Viorica Dancila, despre cum a refuzat OUG pe justitie, precum voia Dragnea, si amnistie si gratiere: Am simtit ca ar fi o vulnerabilitate pentru tara (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit deschis, marti seara dupa Comitetul Executiv al PSD, despre ordonantele de urgenta discutate in PSD pentru teme din justitie sau amnistie si gratiere. Aceasta a aratat c.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Viorica Dancila: Eu nu am vorbit despre statul paralel, nu ca nu ar exista, nu stiu despre acest lucru

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat marti seara, in conferinta de presa de la finalul sedintei CExN, ca nu vrea sa discute despre statul paralel, dar a adaugat ca asta nu.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )