Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dani Otil, PRIMA DECLARATIE dupa separarea de Mihaela Radulescu: Doare tare neimplinirea Si nu mi-a dat papucii

Devorator Monden Devorator Monden,
Dani Otil, PRIMA DECLARATIE dupa separarea de Mihaela Radulescu: Doare tare neimplinirea Si nu mi-a dat papucii

Dani Otil confirma despartirea de Mihaela Radulescu, cu care a trait o poveste de dragoste de mai bine de 6. continuă pe Devorator Monden

Dani Otil, mesaj emotionant despre despartirea de Mihaela Radulescu

Dupa ce, in urma cu cateva zile, Mihaela Radulescu a recunoscut faptul ca ea si Dani Otil nu mai formeaza un cuplu, a venit acum randul prezentatorului tv sa vorbeasca despre acest lucru. Iata ce a spus!.

REACTIA INCREDIBILA a Mihaelei Radulescu! Ce a FACUT dupa cele DEZVALUITE de Dani Otil

Dani Otil a confirmat si el in aceasta dimineata despartirea de Mihaela Radulescu despre care are in continuare numai cuvinte.

Ce fac Mihaela Radulescu si Dani Otil dupa despartire

Mihaela Radulescu a confirmat, se pare, despartirea de Dani Otil, subintelegandu-se ca informatiile despre relatia ei cu parasutistul austriac Felix Baumgartner ar fi adevarate.

Dani Otil, despre despartirea de Mihaela Radulescu: Doare tare neimplinirea noastra, dar ma pansez cu fericirea ei

Realizatorul TV Dani Otil a reactionat pe Facebook dupa ce presa a relatat ca Mihaela Radulescu, cu care a avut o relatie de sase ani, este noua iubita a celebrului parasutist austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Radulescu nu-i mai spune Neatza lui Dani Otil. Vedeta a confirmat despartirea si a sugerat ca ar avea o relatie cu Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu a scris un mesaj cu substrat pe contul de Facebook si a confirmat despartirea de realizatorul TV Dani Otil, dupa ce agentia foto Getty Images a publicat doua fotografii in care este descrisa drept presupusa iubita a celebrului parasutist austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Radulescu recunoaste! S-a despartit de Dani Otil!

Dupa ce in presa straina au aparut informatii conform carora Mihaela Radulescu ar avea o relatie cu Felix Baumgartner, austriacul care a sarit anul trecut din spatiu, de la 39 de kilometri inaltime, vedeta a recunoscut astazi ca ea si Dani Otil s-au despartit.

Dani Otil, despre noua relatie a Mihaelei Radulescu: Nu avea cum sa-mi dea papucii pentru ca nu mai formam un cuplu de multa vreme (FOTO)

Dani Otil a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce Mihaela Radulescu si-a afisat noua relatie cu parasutistul Felix Baumgartner, ca aceasta nu avea cum sa il paraseasca sau sa il insele deoarace nu mai.

Mihaela Radulescu confirma zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu parasutistul Felix Baumgartner (FOTO)

Mihaela Radulescu confirma recentele zvonuri potrivit carora ar avea o relatie cu parasutistul austriac Felix Baumgartner, devenit celebru dupa ce a sarit de la 39 kilometri inaltime. Da. Si daca nu mai ave.

Mihaela Radulescu: Patron al unei reviste de paparazzi detine inregistrari cu politicieni pe care le va putea folosi la santaje

Mihaela Radulescu, fosta sotie a lui Elan Schwarzenberg, sustine ca un patron de la o revista de paparazzi ar detine inregistrari cu mai multi oameni politici, printre care si Victor Ponta, si pe care le va putea folosi la diverse santaje. Totodata, Mihaela Radulescu vorbeste si despre implicarea DNA, transmite comisarul. ro.

Cum a ajuns Mihaela Radulescu iubita celui care a sarit din spatiu

Mihaela Radulescu este, in prezent, iubita lui Felix Baumgartner, austriacul care a sarit anul trecut din spatiu, de la 39 de kilometri inaltime. Asa considera cei de la agentia de fotografii Getty Images.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )