Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, inmormantat langa sora sa. Parca am fost blestemati!

Playtech Playtech,
Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, inmormantat langa sora sa. Parca am fost blestemati!

Familia Vicol pare sa fie urmarita de blestem. Din pacate, accidentul provocat de Mario Iorgulescu a adus o mama indoliata pentru a doua oara si a lasat doi copii orfani de tata. Dani Vicol, victima din accidentul rutier extrem de violent petrecut sambata seara va fi inmormantat langa sora lui. Familia Vicol, ingenuncheata de durere . continuă pe Playtech

DETALII TERIBILE: Daniel Vicol, victima vitezomanului Mario Iorgulescu, A MURIT chiar de ziua mamei lui: Parintii isi doresc sa moara acum! Au mai pierdut o fetita, la 6 ani...

Tragedie fara margini in familia Vicol, dupa ce baiatul lor, Daniel, a fost spulberat in accidentul de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, in noaptea de sambata spre duminica.

Momente dramatice la inmormantarea victimei lui Mario Iorgulescu. Ce scria pe crucea lui Daniel Vicol

Dani Vicol, tanarul care si-a pierdut viata in accidentul provocat de catre Mario Iorgulescu, a fost astazi, 12 septembrie, condus pe ultimul drum. Mare le-a fost mirarea in momentul in care cei care l-au iubit pe baiat au vazut ce scria pe crucea sa. Ce a decis familia? Dani Vicol, condus pe ultimul drum Mario .

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Cutremurator. Barbatul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu si-ar fi presimtit moartea

Familia tanarului ucis in accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de cand Dany Vicol nu e. Absolut nimeni nu a luat legatura cu noi. Nici Politia, nici familia.

Familia tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaratii socante: Absolut nimeni nu a luat legatura cu noi

Familia tanarului ucis in accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de cand Dany Vicol nu e. Absolut nimeni nu a luat legatura cu noi. Nici Politia, nici familia.

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaina si avea o alcoolemie de 1,96 gl in sange in momentul in care a produs accidentul mortal

Au aparut primele informatii oficiale despre starea in care se afla Mario Iorgulescu in momentul in care a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria.

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar: Ramane conectat la aparate

Medicii au vorbit despre evolutia starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul rutier pe care l-a provocat, in urma caruia a murit un tanar. Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost internat duminica la .

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )