Libnet.ro
UNICEF

17:15

Momente dramatice la inmormantarea victimei lui Mario Iorgulescu. Ce scria pe crucea lui Daniel Vicol

Playtech Playtech,
Momente dramatice la inmormantarea victimei lui Mario Iorgulescu. Ce scria pe crucea lui Daniel Vicol

Dani Vicol, tanarul care si-a pierdut viata in accidentul provocat de catre Mario Iorgulescu, a fost astazi, 12 septembrie, condus pe ultimul drum. Mare le-a fost mirarea in momentul in care cei care l-au iubit pe baiat au vazut ce scria pe crucea sa. Ce a decis familia? Dani Vicol, condus pe ultimul drum Mario . continuă pe Playtech

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, declaratie socanta: Am avut noroc de la Dumnezeu!

Accidentul de pe Soseaua Chitilei in care a fost implicat si fiul sefului de la Liga ar fi putut insemna un carnagiu. Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu a facut marturisiri incredibile. Barbatul a.

Ce au descoperit medicii in sangele lui Mario Iorgulescu

Accidentul de pe Soseaua Chitilei in care a fost implicat si fiul sefului de la Liga ar fi putut insemna un carnagiu. Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu a facut marturisiri incredibile. Barbatul a.

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar: Ramane conectat la aparate

Medicii au vorbit despre evolutia starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul rutier pe care l-a provocat, in urma caruia a murit un tanar. Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost internat duminica la .

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident. Ce i se intamplase

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, a provocat un accident grav, duminica dimineata, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Tanarul repeta continuu o sintagma, in vreme ce era scos din masina, dupa incident. Ce i se intamplase? Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident .

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )