Libnet.ro
UNICEF

23:00

Solstitiu de vara 2020: Traditii si obiceiuri. Azi e cea mai lunga zi din an

Antena3 Antena3,
Solstitiu de vara 2020: Traditii si obiceiuri. Azi e cea mai lunga zi din an

Duminica, 21 iunie, este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. in traditia populara, solstitiul de vara este asociat cu sarbatoarea Sanzienelor, cunoscuta in popor si ca Dragaica, celebrata pe 24 iunie. continuă pe Antena3

Astazi este solstitiu de vara. Traditii si obiceiuri in cea mai lunga zi din an

Astazi este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Solstitiul reprezinta cele doua momente ale anului cand Soarele se afla la cea mai mare sau la cea mai mica inaltime fata de ecuator.

Cum am devenit cea mai trista generatie din ultimii 50 de ani: studiul ingrijorator despre nefericire

Daca traiesti cu impresia ca multi dintre prietenii tai sunt mai tristi ca niciodata, nu esti singur. Din pacate, pandemia nu a facut decat sa accelereze un trend ingrijorator mai.

Solstitiul de vara 2020. incepe vara astronomica: ce inseamna asta

Solstitiul de vara marcheza cea mai lunga din an si inceputul verii astronomice. Pe data de 21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. in aceasta zi pamantul executa atat o miscare anuala.

incep lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania

Saptamana viitoare, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi firma ce a realizat stadionul Ion Oblemenco din Craiova si Cluj Arena. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

Cea mai frumoasa cascada din lume, Biger, de nerecunoscut dupa inundatiile din Caras-Severin

Desemnata in 2013 cea mai frumoasa cascada din lume, cascada Biger din judetul Caras Severin este acum de nerecunoscut dupa ce inundatiile au facut prapad in zona.

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

Cea mai tanara victima de COVID-19. Un bebelus de 13 zile a murit in Marea Britanie

Un bebelus de 13 zile din Marea Britanie a devenit cea mai tanara victima a coronavirusului dupa ce a decedat in urma infectarii, fara sa fi avut alte comorbiditati, potrivit Serviciului National de Sanatate britanic.

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: Pensiile militare nu sunt speciale. Militarii au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, iar indatoririle lor legale fata de tara continua si dupa ce trec in rezerva

Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale, a subliniat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, care a explicat ca militarii nu numai ca au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, dar.

Cea mai mare banca din Europa concediaza 35.000 de angajati

Cea mai mare banca din Europa a anuntat ca va concedia 35. 000 de angajati din cauza scaderii accentuate a profiturilor sale din cauza restrictiilor impuse de pandemie, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )